Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna, cercetat pentru furt calificat. A fost prins la furat, a doua oară, într-o casă din Oarda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cercetat pentru furtPoliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr din Zlatna care a fost surprins de către fiul proprietarei locuinţei, în timp ce încerca să fure bunuri din casă. Din cercetări a rezultat că tânărul ar mai fi sustras sume de bani, din aceeaşi locuinţă.

La data de 11 aprilie 2016, în jurul orei 09.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a surprins o persoană, în timp ce încerca să sustragă bunuri din locuinţa mamei sale.

La faţa locului s-a deplasat, imediat, patrula de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm, care l-a identificat pe P.A., de 18 ani, din Zlatna. Se pare că acesta a pătruns în curtea imobilului situat în cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia, profitând de faptul că proprietara a lăsat cheia de la poartă, agăţată în spatele acesteia. Ulterior a pătruns în casă şi a început să caute sume de bani, moment în care a fost surprins de către fiul proprietarei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că şi în data de 07.04.2016, tânărul a pătruns, fără drept, în aceeaşi locuinţă şi a sustras 300 de euro şi 150 de lei.

P.A. a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 12 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Pentru a nu fi victimele furturilor din locuinţă, poliţia vă recomandă:

  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!
  • Nu primiţi în casă persoane necunoscute care oferă spre vânzare diverse bunuri!
  • Nu daţi informaţii despre sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le deţineţi!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea