Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Sebeș reținut de polițiști. Împreună cu doi minori de 13 şi 14 ani ar fi dat mai multe spargeri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş au identificat 3 tineri din Petreşti, ca persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt, prin care au cauzat în prejudiciu total în valoare de peste 7.600 de lei. Unul dintre ei a fost reţinut.

 

Potrivit IPJ Alba, „joi 28 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe M.V.A., de 18 ani, din Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea unor furturi din două locaţii din Petreşti.

 

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în perioada 05 noiembrie 2015-10 ianuarie 2016, împreună cu doi minori, de 13 şi 14 ani, din Petreşti, au pătruns prin efracţie într-o grădiniţă şi într-o societate comercială de unde au sustras bunuri în valoare de  7.696 lei.

 

Cei 3 tineri sunt bănuiţi şi de comiterea altor fapte similare, în prezent fiind cercetaţi într-un număr total de 8 dosare penale.

 

Faţă de M.V.A., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 ianuarie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea