Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr albaiulian specializat în jefuirea pivnițelor de bloc, prins în flagrant de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au surprins în flagrant delict, pe un tânăr care încerca să sustragă bunuri din subsolul unui bloc situat pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu din Alba Iulia. Ulterior s-a stabilit că tânărul este bănuit şi de comiterea altor fapte de furt şi tentativă de furt.

La data de 26 mai 2015, în urma unei sesizări primită de la un cetăţean din municipiul Alba Iulia, conform căreia, în noaptea de 25/26 mai .a.c., din subsolul blocului în care locuieşte au fost sustrase bunuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Alba Iulia au efectuat verificări, împrejurare în care a fost depistat R.C., de 18 ani, din Alba Iulia, care încerca să sustragă bunuri din interiorul altei boxe situată la subsolul aceluiaşi bloc.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că tânărul este cel care, în noaptea de 25/26 mai a.c. a sustras mai multe scule electrice, chei metalice şi alte bunuri pe care ulterior le-a vândut. În acest caz prejudiciul a fost recuperat integral.

Totodată, poliţiştii au stabilit că R.C. este bănuit de comiterea, în decursul lunilor ianuarie şi februarie a.c., a altor două furturi din subsolurile unor blocuri de pe străzile Arieşului şi Livezii, prin care a creat prejudicii în valoare de 1.200 de lei şi a 7 tentative de furt din boxe aflate la subsolul unor blocuri situate pe străzile Marcus Aurelius şi Energiei din Alba Iulia.

Faţă de R.C. a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciilor produse prin faptele sale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă? Problema ciorilor din municipiul Aiud și din alte administrații locale nu este nouă, ea revine în fiecare iarnă și primăvară. Dacă te plimbi prin locurile în care mai există brazi, pini sau copaci mai înalți, ai parte de surprize neplăcute constând în disconforturi olfactive, sonore […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea