Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tâlhărie la un magazin din Alba Iulia. Polițiștii în alertă! UPDATE

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

jafAstăzi după-amiază, Poliția din Alba Iulia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la un magazin alimentar din Alba Iulia, situat la parterul unui bloc din apropierea Şcolii nr. 8, s-a petrecut o tâlhărie.

Un bărbat, având capul acoperit cu o glugă, a intrat a intrat se pare în incinta magazinului de pe strada Luceafărului și, sub amenințări, a obligat-o pe vânzătoare să îi dea toți banii din încasări, circa trei sute de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reprezentanții IPJ Alba urmează să facă precizări în legătură cu acest caz.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată, astăzi, la ora 16.08,  prin apelul de urgenţă 112, cu privire la comiterea, pe strada Luceafărului, din municipiul Alba Iulia, a unei infracţiuni de furt de bani de la un magazin alimentar.

Imediat după primirea sesizării, a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru verificarea aspectelor semnalate.

Din primele cercetări a reieşit faptul că, un bărbat, ar fi ameninţat o femeie de 30 de ani, din municipiul Alba Iulia,  vânzătoare la un magazin alimentar, cu un cuţit, împrejurare în care acesta a sustras din casa de marcat suma de 800 de lei şi 5 bonuri de masă.

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea şi depistarea suspectului şi tragerea acestuia la răspundere penală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea