„TĂIAŢI ABSOLUT TOT! Tăiaţi pensii speciale, daţi o pauză financiară clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite” – soluția unui milionar român pentru a depăși criza economică

„TĂIAŢI ABSOLUT TOT! Tăiaţi pensii speciale, daţi o pauză financiară clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite” – soluția unui milionar român pentru a depăși criza economică

Fondatorul unuia dintre cei mai mari transportatori de pe piaţa locală, omul de afaceri bănățean Romeo Dunca, a vorbit într-o postare pe pagina sa de socializare, despre perioada de criză care va urma să vină, după această pandemie, oferind câteva soluții pentru a estompa problemele economice.

Romeo Dunca e de părere că Guvernul ar trebui să taie toate cheltuielile de care se poate lipsi în această perioadă. Afaceristul spune că, pentru prima dată în istoria firmei sale, Dunca Expediții, şoferii s-au întors în ţară cu camioanele pline de marfă, deoarece marile depozite din străinătate s-au închis.

ELIT

Bănățeanul e de părere că nu conştientizăm ceea ce ne aşteaptă şi crede că nu suntem pregătiţi pentru criza majoră care va aveni.

“Ce veselie e încă peste tot! Toată atenţia e focusată pe acest virus blestemat. Lumea face glume, se postează plictisiţi de carantină. Dar atentie la ce va urma… Ţineţi de firmele bune de lucru cu preţul vieţii… Aveti grija de cei sănătoşi şi apţi de muncă şi de plată de taxe. Eliminati orice cheltuiala nechibzuita si aveti grija de tot ce are pret .Guvernanţii actuali sunt lipsiţi de osânză la buget pt ca criminali economici dinainte ,adica pe româneşte PSD ALDE UDMR au praduit tot ce trebuia să fie rezerva naţională pt situaţii care azi ne încearcă . Nu arătaţi cu degetul câte miliarde injectează în economie alte ţări conduse şi în trecut de oameni cu scaun la cap. Ei au de unde, noi nu ! Amintiţi-vă că înainte de virus, lună de lună statul român se împrumuta ca să susţină povara bugetară compusă în parte de hoţii şi profitorii cu pensii şi salarii nesimţite. Dar azi când cheltuim mai mult? Şi noi, privaţii care plătim lună de lună, de 25 de ani, în cazul meu, un timp nu vom mai contribui deloc?? Dacă de mâine, bugetarii de folos ar renunţa benevol la 50% din salariu şi ar cere ore suplimentare în plus iar toţi care se alimentează din buget necuvenit fie că trag chiulul, fie că iau prea mult pt munca lor ar renunţa la venituri ar fi o şansă să rămânem în picioare. Adică să scăpăm de virus şi să nu murim economic”, spune afaceristul.

Mihail David - 2020

Omul de afaceri e de părere că Guvernul ar trebui să taie toate chletuielile de care se poate lipsi în această perioadă. Îndemnul lui Dunca e, ca în aceste momente să se pună foare mare accent pe acele categorii profesionale de care ţara are nevoie în aceste momente.

“Iar voi cei care azi sunteţi la putere TĂIAŢI ABSOLUT TOT!! Aveţi grijă ca de ochii din cap de poliţie, armata, doctori, de cei care răspund pe bune pe la ghişeele ori instituţiile statului şi de privaţii care produc şi, în rest, fără milă. Pensionarii de drept cu pensia lor normal, pe merit, chiar dacă în multe cazuri e nefiresc de mică se vor descurca pt că ei consumă puţin. Tăiaţi pensii speciale, daţi o pauză financiară de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite pt că altfel ne ducem pe râpă...Faceti-o fără frică pt că oricum veţi fi injuraţi în scurt timp....”, susţine omul de afaceri din Banat.

Romeo Dunca mai cere Guvernului ca medicii şi personalul medical contaminaţi la locul de muncă să aibă prioritate la tratemente pentru că de ei depinde şi vindecare celorlalţi.

Surse: Adevărul

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...