Rămâi conectat

Politică Administrație

Susținând candidații PNL, veți avea o echipă dedicată oamenilor

Andreea Ștefan

Publicat

în

Susținând candidații PNL, veți avea o echipă dedicată oamenilor

Peste o lună de zile vom fi din nou în fața urnelor, pentru a decide, cu mintea şi sufletul, parcursul următorilor patru ani. Este pentru noi toţi un privilegiu şi, în acelaşi timp, o mare responsabilitate.

Anul acesta, alegerile se desfăşoară într-un climat aparte, într-o perioadă în care întreaga lume traversează momente dificile. Şi, totuşi, poate că tocmai această criză pe care ne străduim să o trecem cu bine împreună a arătat că suntem capabili să gestionăm situaţii speciale. Pentru Consiliul Judeţean Alba şi pentru Partidul Naţional Liberal, prioritatea o reprezintă oamenii, sănătatea şi siguranţa lor.

Venim în faţa dumneavoastră cu o echipă solidă, o echipă unită, formată din oameni profesionişti şi responsabili. Ştim că drumul pe care am pornit e greu, dar suntem aici pentru a identifica problemele şi pentru a veni cu soluţiile potrivite. Dorim să vă avem alături, să ne sprijiniţi în demersul nostru, iar reuşita să fie, în final, a noastră, a tuturor.

Comunităţile cresc şi prin valoarea oamenilor care le conduc. Am dovedit şi până acum că suntem buni gospodari, iar experienţa acumulată ne califică pentru următorul parcurs. Avem fruntea sus şi sufletul deschis, avem voinţă şi determinare şi, mai ales, avem încredere şi speranţă.

Acestea sunt argumentele pentru care vă îndemn cu toată responsabilitatea să susțineți echipa PNL pentru comunitatea dumneavoastră: Primar, Consilieri Locali, Consilieri Județeni și Președintele Consiliului Județean!

Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea