Susținând candidații PNL, veți avea o echipă dedicată oamenilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Susținând candidații PNL, veți avea o echipă dedicată oamenilor

Peste o lună de zile vom fi din nou în fața urnelor, pentru a decide, cu mintea şi sufletul, parcursul următorilor patru ani. Este pentru noi toţi un privilegiu şi, în acelaşi timp, o mare responsabilitate.

Anul acesta, alegerile se desfăşoară într-un climat aparte, într-o perioadă în care întreaga lume traversează momente dificile. Şi, totuşi, poate că tocmai această criză pe care ne străduim să o trecem cu bine împreună a arătat că suntem capabili să gestionăm situaţii speciale. Pentru Consiliul Judeţean Alba şi pentru Partidul Naţional Liberal, prioritatea o reprezintă oamenii, sănătatea şi siguranţa lor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Venim în faţa dumneavoastră cu o echipă solidă, o echipă unită, formată din oameni profesionişti şi responsabili. Ştim că drumul pe care am pornit e greu, dar suntem aici pentru a identifica problemele şi pentru a veni cu soluţiile potrivite. Dorim să vă avem alături, să ne sprijiniţi în demersul nostru, iar reuşita să fie, în final, a noastră, a tuturor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Comunităţile cresc şi prin valoarea oamenilor care le conduc. Am dovedit şi până acum că suntem buni gospodari, iar experienţa acumulată ne califică pentru următorul parcurs. Avem fruntea sus şi sufletul deschis, avem voinţă şi determinare şi, mai ales, avem încredere şi speranţă.

Acestea sunt argumentele pentru care vă îndemn cu toată responsabilitatea să susțineți echipa PNL pentru comunitatea dumneavoastră: Primar, Consilieri Locali, Consilieri Județeni și Președintele Consiliului Județean!

Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro