Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SURSE: PNL-istul Daniel Zdrânc ”în cărți” pentru postul de director adjunct la DPL Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La aproape un an și jumătate de când PNL-istul Daniel Zdrânc ocupă funcția de consilier local în Alba Iulia, iată că i-a venit în sfârșit rândul să fie răsplătit pentru ”prestația” din campania electorală și din forul municipal. Sursele noastre spun că mâine (luni, 11 noiembrie 2013), acesta va fi votat să ocupe postul de director adjunct la DPL Alba. (Drumuri şi Poduri Locale Alba)

În vârstă de 32 de ani și relativ proaspăt membru al PNL Alba (înscris în partid cu doar 2 ani în urmă), se pare că meseria de tehnician auto, pe care o practică la firma familiei, îl califică, în opinia liberalilor care îl recomandă, pentru a ocupa respectiva funcție de conducere.

Se pare misiunea sa nu va fi foarte grea la firma aflată până acum aproape în moarte clinică. Resuscitarea a venit, recent, de la Consiliul Județean Alba care i-a ”injectat” un contract prin încredințare directă. Este vorba de 5 milioane de euro pe 5 ani pentru deszăpezire, respectiv aproximativ 1 milion de euro pe an.

În concluzie, este de așteptat ca PNL-istul Daniel Zdrânc să aibă drumuri ”curate și uscate”  (deszăpezite) în noua sa funcție, asta dacă nu cumva cărările DPL-ului se vor intersecta cu cărările întortocheate ale justiției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea