Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SURSE: Florin Roman acuză PSD că schimbă CA-urile din industria de apărare pentru a-i epura pe liberali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SURSE: Florin Roman acuză PSD că schimbă CA-urile din industria de apărare pentru a-i epura pe liberali

Florin Roman, deputat PNL de Alba și vicepreședinte al liberalilor  a acuzat, în cursul zilei de marți, 22 martie, în ședința conducerii centrale a partidului, că social-democrații schimbă Consiliile de Administrație din zona de apărare pentru a-i elimina pe reprezentanții liberali, spun surse din partid.

Florin Roman a cerut în BEX PNL ca liberalii să-l cheme în Parlament pe ministrul PSD al Economiei, Florin Spătaru, pentru a da explicații despre schimbarea CA-urilor. Vicepreședintele PNL a mai reclamat faptul că liberalii nici măcar nu au fost anunțați de intențiile pe care le aveau social-democrații.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a fost vizat și el de reproșuri în ședința BEX PNL. Primarii liberali se plâng că încă nu sunt gata criteriile de alocare a unor fonduri pentru drumuri comunale prin programul Anghel Saligny, au adăugat sursele citate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile Cinci posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locuri precum: control și activități preventive, avizare-autorizare, control și activități preventive, intervenție și reziliența comunităților și asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea