Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

SURSE: Din 1 octombrie, salarii mărite cu 10 la sută pentru angajații din Sănătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Salariile angajaţilor din Sănătate vor fi mărite cu 10% iar majorarea ar urma să intre în vigoare în luna octombrie, au declarat surse Digi24. Decizia a fost luată de ministrul Nicolae Bănicioiu în contextul în care mii de medici, revoltaţi că au fost trecuţi în categoria funcţionarilor publici, ameninţă cu greva.

salarii-medici-660x375În urma discuţiilor care au avut loc la Ministerului Sănătăţii cu reprezentanţii medicilor şi cu cei ai personalului medical, oficialii au decis majorarea salariilor cu 10% începând cu luna octombrie.

Salariile vor creşte pentru tot personalul medical, ceea ce înseamnă medici, dar şi asistente şi infirmiere.

Ministrul Sănătăţii s-a gândit că, astfel, va stopa toate mişcările anunţate de medici atât în mediul online, cât şi mişcările de stradă despre care Federaţia Sanitas a vorbit încă de acum două luni.

O asistentă care, în prezent, câştigă 867 de lei va avea un salariu de peste 900 de lei. Un medic primar care, în acest moment, are 3.300 de lei va câştiga aproape 3.700 de lei.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea