Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

SURSE: Avocatul Radu Flaviu Chebuțiu a fost eliberat din arest

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avocatul Radu Flaviu Chebuțiu, arestat săptămâna trecută de DNA Alba Iulia pentru trafic de influență, a fost eliberat în această seară din arest.

Potrivit unor surse judiciare, magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis recursul formulat de învinuit împotriva hotărârii Curții de Apel Alba Iulia care a emis pe numele său, în data de 12 septembrie, un mandat de arestare pe 29 de zile.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din Ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale întocmită de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Alba Iulia, au rezultat că în calitate de avocat al Baroului Hunedoara, în cursul anului 2012, Radu Chebuțiu a pretins și primit sumele de 6.000 lei și 1.100 euro de la un denunțător, lăsând să se înțeleagă va interveni pe lângă funcționarii din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba și Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca, astfel încât, la analiza toxicologică, să se obțină un rezultat al alcoolemiei favorabil denunțătorului, de natură a nu atrage răspunderea penala a acestuia și implicit anularea permisului de conducere. Persoana denunțătoare fusese oprită în trafic de organele de poliție rutieră pe raza municipiului Alba Iulia, în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice și a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat o valoare peste limita legală admisă, fiind apoi condusă la Spitalul Județean Alba pentru recoltarea probelor biologice de sânge și stabilirea alcoolemiei.

Decizia ÎCCJ este definitivă și a fost pusă în executare de îndată astfel că avocatul Radu Chebuțiu va fi cercetat în continuare în libertate, cu respectarea condițiilor impuse de lege în astfel de situații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Paste fericit 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de PASTE fericit • Texte cu URARI, FELICITARI de Paste 2024, SMS -uri frumoase, haiose şi amuzante de Sfintele Pasti • Felicitare de Paşte pentru persoanele dragi, prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi. Mesaje de Paște prin SMS,  gânduri pe care le poţi trimite prietenilor cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Învierea Domnului aduce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea