Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE: Angajații CRPDRP Alba Iulia dau cu subsemnatul la DNA – se presupune că și-au împărțit fonduri europene ”ca între colegi”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Angajații Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (CRPDRP) 7 Centru Alba Iulia și cei ai Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Alba, fac de vineri ”pelerinaj” la DNA. Potrivit unor surse  aceștia au fost citați pentru a da declarații privind verificarea preferențială a unor proiecte în fază de evaluare și selecție care a condus la aprobarea unor finanțări către angajați din cele două instituții și către alți beneficiari ”apropiați” de un partid politic.

Unul dintre cei 11 angajați citați astăzi ne-a declarat că ”nu se pune problema fraudării fondurilor europene și că garantează că niciun funcționar din cele două instituții nu se face vinovat de așa ceva”. Acesta a mai spus că procurorii au dorit să afle dacă unii dintre beneficiarii de fonduri europene au timpul necesar să lucreze pământul, având în vedere că sunt și angajați la stat sau la societăți comerciale private.

Pe lângă funcționarii din Alba au mai fost chemați astăzi la audieri beneficiari de fonduri europene din Sibiu, Brașov și Hunedoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea