Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

SURPRIZĂ de la GCS, în buletinul de joi: Rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 NU a mai fost comunicată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SURPRIZĂ de la GCS, în buletinul de joi: Rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 NU a mai fost comunicată. Probabil datele vir fi comunicate separat de buletin, mai târziu

După şase zile consecutiv în care s-a prezentat în buletinele zilnice referitoare la pandemie şi rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 în judeţele în care aceasta este mai mare de 1,5 la 1000 de locuitori, Grupul de Comunicare Strategică nu a mai transmis aceste informaţii în buletinul de joi, 15 octombrie. Rata de incidenţă se apropia miercuri de 3 cazuri la 1000 de locuitori, limita peste care se intră în scenariul roşu.

„Având în vedere prevederile art. 4, alin. 2 și 4 din anexa nr. 2 la H.G. nr. 856 din 14.10.2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie 2020, incidența cazurilor la 14 zile pentru județe și Municipiul București este în curs de actualizare și va fi comunicată ulterior, imediat cum vom primi aceste date”, se arată în buletinul informativ de joi, 15 octombrie.

La solicitările presei, Grupul de Comunicare Strategică a transmis: „Asteptăm aceste date, care sunt în curs de actualizare, de la instituţiile abilitate să facă această actualizare. Şi, imediat cum le vom avea, le vom comunica.” Acest lucru ar putea să se întâmple în cursul zilei, potrivit sursei citate.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea