Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Super weekend, super pârtii, super petrecere la Sărberile Zăpezii din Arieşeni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stratul de zăpadă măsoară peste 1 metru iar pârtia este perfectă

Un weekend plin de adrenalină şi un eveniment care îmbină sportul cu distracţia are loc pe pârtiile de la Vârtop din Arieşeni, în cadrul deja celebrelor serbări ale zăpezii, un eveniment aflat la cea de a şaptea ediţie, organizat de Primăria Arieşeni, în perioada 17- 19 februarie.

Peste 10.000 de turişti sunt aşteptaţi în staţiunea montană pe parcursul celor trei zile de sărbătoare a zăpezii. Iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea întrece in competiţii de schi, sănii şi mountain bike. Concursurile, concertele, discoteca şi artificiile vor asigura distracţia turiştilor de toate vârstele.

Prognoza meteo pentru weekend anunţă ninsori în zona Arieşeni. Cei care doresc să înveţe să schieze pot profita de serviciile şcolii de schi care funcţionează la baza pârtiei. Pârtiile sunt prevăzute cu instalaţie de nocturnă iar tarifele pentru o urcare la Vârtop I sunt de 5 lei pentru adulţi / 3 lei pentru copii iar la Vârtop II de 2 lei pentru adulţi / 1 leu pentru copii. (B.P.)

Program Serbările Zăpezii

Vineri – 17 februarie 2011
18:00  Discotecă în aer liber

Sâmbătă – 18 februarie 2011 (muzică uşoară, începând cu ora 16.00)
Mc Dany, Mălina Petruşe, Anna, Autentic

Duminică – 19 februarie 2011 (muzică populară, începând cu ora 11.30)
Şcoala Arieşeni, Felicia şi Simona Costin, Muguri şi Mlădiţe de Tezaur, Vasile Chiorean, Anca Banda, Sorin Tănase, Ionuţ Mateş, Cornel de la Chişcău, Florina şi Florin Maris Insu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea