Rămâi conectat

Actualitate

Summitul G7: Deși există divergențe cu SUA, Merkel spune că liderii G7 vor avea o poziție comună privind comerțul

Mondoc Adriana

Publicat

în

Liderii prezenţi la summitul G7 au convenit asupra unei poziţii comune cu privire la comerţ, deşi încă există divergenţe, a anunţat cancelarul german Angela Merkel.

„Plec de la principiul că vom avea un text comun cu privire la comerţ”, a anunţat cancelarul în timpul unei conferinţe de presă la Malbaie. „Dar acest lucru nu rezolvă problemele în detaliu. Avem concepţii diferite faţă de Statele Unite”, a adăugat ea.

Potrivit lui Merkel, va fi publicat un document comun, dar care va sublinia excepţia americană privind chesiuni de mediu şi climatice. Ea a mai afirmat că şefii celor şase state se vor angaja să recicleze în totalitate produsele de plastic, până în 2030.

Sursa: hotnews.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere pentru alimente 2024: Când vor fi încărcate cardurile sociale cu următoarele tranşe. Câţi bani mai primesc beneficiarii anul acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vouchere pentru alimente 2024: Când vor fi încărcate cardurile sociale cu următoarele tranşe. Câţi bani mai primesc beneficiarii anul acesta În 2024, programul social „Sprijin pentru România”, prin care românii cu venituri reduse primesc, o dată la două luni, 250 de lei pentru a-şi putea cumpăra alimente, se desfăşoară în condiţii asemănătoare cu cele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea