Succes al luptei anticorupție în Alba: Flagrant la Casa de Pensii, în timp ce un pensionar dădea mită 100 de lei, unui angajat pentru a obține un bilet de tratament

Pensionar din Alba, prins în flagrant de poliţiştii anticorupţie şi procurori, în timp ce dădea mită 100 de lei pentru un bilet de tratament unui angajat al Casei de Pensii

Flagrantul a fost realizat marţi, 13 august 2019, de ofiţerii S.J.A. Alba, în colaborare cu ofiţeri ai I.P.J. Alba – S.I.C.E., în baza ordonanţelor de delegare ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Aceştia au realizat prinderea în flagrant a unui bărbat care a oferit unei angajate a Casei Judeţene de Pensii Alba suma de 100 lei, între documentele depuse pentru acordarea unor bilete de tratament.

”În fapt, la data de 08.08.2019, la I.P.J. Alba – S.I.C.E. a fost înregistrat denunţul unei angajate a Casei Judeţene de Pensii Alba care a sesizat faptul că un cetăţean, cu ocazia depunerii unei solicitări privind acordarea unor bilete de tratament, a oferit acesteia suma de 100 lei.

Denunţul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la comiterea infracţiunii de dare de mită. La data de 12.08.2019, ofiţerii S.J.A. Alba au fost delegaţi de procurorul de caz pentru efectuarea mai multor acte procedurale penale. Cu ocazia prinderii în flagrant, bărbatul a recunoscut faptul că a dat suma de 100 lei funcţionarei de la ghişeu pentru a-i fi repartizat un bilet de tratament”, precizează reprezentanţii Serviciului Anticorupţie Alba.

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru cercetări privind comiterea infracţiunii de dare de mită. În cauză, suportul tehnic a fost asigurat de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

ciclop 13 august 2019 at 19:32

bravos natiune , „: succesuri peste succesuri ” in lupta anticoruptie in judetul Alba, acum va puteti duce linistiti la culcare ,mai intai faceti un chef mare , ati eradicat coruptia in Alba . Daca il bagati la puscarie pa amarat meritati si o „prema ” grasa . Nici domnul Berbeceanu nu a avut asa „succesuri” .

Gogu 13 august 2019 at 22:31

Un caz „adevarat”de coruptie.Doamne cata vigilenta .De tot rasul…

Dan 14 august 2019 at 10:49

Ciclop,gogule,eu bolnav grav de inima,cu o vârstă sub 55 de ani, nu reusesc de cinci ani sa beneficiez de bilet de tratament.Chiar si anul asta am fost refuzat, in timp ce unii cu 100 de lei dati unui dobitoc merg de 2,3,4 ori pe an.Amandoi merita pedeapsa ptr ca au de suferit alti.La urma urmei fiecare are dreptul sa beneficieze de tratament pentru a avea o viață normală.

ciclop 15 august 2019 at 13:25

pentru Dan : in postarea mea ma refeream la adevarata coruptie nu la un amarat de pensionar care in disperare de cauza a scos un banut din pensia sa amarata . RUSINE PENTRU CASA DE PENSII, FUNCTIONARA PROBABIL A FOST NEMULTUMITA DE SUMA DE100 DE LEI, ASTEPTA CU SIGURANTA MAI MULT .NU SE MULTUMEA CU 100 DE LEI.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...