Subiectele și baremele la simularea evaluării naționale, la limba română, publicate de Ministerul Educației. Marți, proba la matematică

Ministerul Educației a publicat pe portalul edu.ro subiectele și baremele la limba și literatura română, simularea evaluării naționale urmând să continue cu proba la matematică.

Elevii de clasa a VIII-a au început luni simularea pentru evaluarea naţională 2018, prima probă fiind de limba română.

Subiectele şi baremul – click pentru a le descărca.

În perioada 5-7 martie, Ministerul Educaţiei Naţionale organizează simularea pentru examenul de evaluare naţională 2018, prima probă fiind cea de limba şi literatura română. Potrivit calendarului stabilit, prima probă la simulare evaluare naţională 2018  are loc luni, 5 martie, şi este la limba română, pe 6 martie se desfăşoară proba dematematică, iar pe 7 martie proba limbă şi literatură maternă din cadrul simulării pentru evaluarea naţională 2018. Potrivit Ministerului Educaţiei, la simularea evaluării naţionale 208 sunt aşteptaţi în jur de 180.000 de elevi de clasa a VIII-a vor, care vor susţine simularea la proba scrisă de limba şi literatura română pentru evaluarea naţională. Elevii vor avea la dispoziţie două ore pentru a rezolva subiectele la română la evaluare naţională 2018.

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. Iată calendarul pentru simulare evaluare naţională 2018

5 martie – proba de limba şi literatura română

6 martie – proba de matematică

7 martie – proba de limba maternă
16 martie – rezultate la simulare evaluare naţională 2018

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...