Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Studenți de la Universitatea din Alba Iulia, la o acțiune de igienizare pe malul râului Ampoi, de Ziua Mondială a Apei – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 1993, Adunarea Generală a Naţiunilor Unite stabilea, printr-o rezoluţie, ca în fiecare an, pe data de 22 martie, să se sărbătoreasca Ziua Mondială a Apei.

ecologizare UAB07Cu această ocazie, un număr de aproximativ 70 de studenţi de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, de la specializările Ingineria Mediului, Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor şi Administrarea Afacerilor, au participat la o acţiune de igienizare pe malurile râului Ampoi intravilan Alba Iulia, în zona podului rutier.

Această acţiune s-a realizat în colaborare cu Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba din cadrul Administraţiei Naţionale Apele Române, care au furnizat materialele necesare desfăşurării activităţii de igienizare şi au asigurat transportul sacilor plini cu deşeuri.

La final, SGA Alba a oferit diplome de participare studenţilor.

Studenţii Specializării Ingineria Mediului au o oarecare experienţă în ceea ce priveşte activităţile de ecologizare, ei participând, în cadrul Cercului de Ingineria Mediului, la mai multe activităţi de acest gen, desfăşurate în diferite zone ale râului Ampoi. Anul acesta i-au avut alături şi pe studenţii de la două specializări economice din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, dorind să sublinieze, astfel, faptul că grija pentru un mediu curat este a tuturor, nu doar a celor care desfăşoară o activitate profesională în acest domeniu.

Îi felicităm pe toţi cei care au participat la această acţiune! (V.N.)

[nggallery id=1815]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea