STRIGĂTUL MUT al asistentei șefe de la secția de Infecțioase Alba, Marcela Vîlcan: „EU, de 3 săptămâni, NU mi-am strâns copilul în brațe, dorm singură, NU stau în casă. Pentru VOI!”

STRIGĂTUL MUT al asistentei șefe de la secția de Infecțioase Alba, Marcela Vîlcan: „EU, de 3 săptămâni, NU mi-am strâns copilul în brațe, dorm singură, NU stau în casă. Pentru VOI!”

Asistenta șefă a Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, doamna Marcela Vîlcan a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare, în care prezenta situația dramatică prin care este nevoită să treacă și toate eforturile pe care le depune, de trei săptămâni, în actualul context.

Din păcate, spune ea, o doare foarte tare când vede „mulțumirea” din partea oamenilor, inconștienți, care nu respectă normele de sănătate publică și preferă să se plimbe pe bulevarde, ca și când pericolul acestui nemilos virus ar fi inexitent.

INFORMARE COVID-19

„Astăzi, pentru prima dată în ultimele 3 săptămâni, am fost nevoită să ies din traseul meu (serviciu – casă). Mare mi-a fost durerea să văd bulevardul PLIN de oameni în vârstă și mame cu copii!

Oare, când veți înțelege?
Oare, ce trebuie să se întâmple pentru ca voi să înțelegeți?
Oare, ce ar trebui să facem noi, pentru ca voi să înțelegeți?
Oare, ce ar trebui să facă autoritățile, pentru ca voi să înțelegeți?

Dragii mei, oricât de mare îmi este iubirea pentru oameni, EU NU SUNT DISPUSĂ să mă sacrific pentru astfel de oameni care NU respectă NIMIC, care nu se respectă pe ei înșiși, pe restul nici atât, care își bat joc de tot efortul nostru! (A se înțelege metafora)

Eu, de 3 săptămâni :

1. NU MI-AM STRÂNS COPILUL ÎN BRAȚE, NU L-AM MÂNGÂIAT, NU L-AM SĂRUTAT!

2. DORM SINGURĂ (atât cât reușesc să o fac) ÎNTR-O CAMERĂ SEPARATĂ!

3. NU STAU ÎN CASĂ, PENTRU VOI!!! Cum n-aș sta, Doamne, cum n-aș profita, cum nu mi-aș petrece timpul cu familia mea, cum n-aș devora biblioteca, cum nu m-aș relaxa vizionând un film.

De 3 săptămâni încerc să spun, așa cum pot mai bine STAȚI ÎN CASĂ!
Am epuizat toate mijloacele, strigătul meu mut, nu a ajuns la voi…

Dumnezeu să aibă milă de noi!

Eu MERG LA SPITAL PENTRU VOI!
VOI, ce faceți?”, se arată în „STRIGĂTUL MUT” al Marcelei Vîlcan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Ics 21 martie 2020 at 15:29

Stimată doamnă, sunt un tata care refuză să stea în casă și isi plimba copii pe strada in conditiile in care legea , inca, imi permite. Refuz sa intru in jocul idiot al pandemiei, doar pentru ca dumneata nu iti asumi serviciul ales. Întâmplător am un var in China, însurat cu o chinezoaica.Pot proba lucrul acesta. Credeti-ma ca nici macar o secunda nu a stat izolat în casă. În afară de o igiena drastică, viața lor a decurs normal. Faptul că statul pentru care lucrați nu a stiut sa gestioneze situația, faptul că sunteți mai puțini decât ar trebui să fiți, nu e vina noastră si daca nu va convine puteti foarte bine sa va dati demisia si sa va apucați de altceva. Eu zic sa aveti incredere ca dupa toate acestea va veti relua somnul in post si spagile fara de care nu stiti sa funcționati.

Sanda 21 martie 2020 at 15:56

Eu ma pot numi sora ta? Sunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul. Sa-ti ajute Dumnezeu sa fii sanatoasa, sa te ocoleasca virusul, sa ajungi sa-ti poti strange copilasul la piept si sa-i spui cat de mult il iubesti. Zilnic le spun copiilor sa stea in casa, facem lectii online, ii incurajez si ma incurajeaza la randul lor. De ce nu iesim la plimbare? Pentru ca vreau ca totul sa treaca cat mai repede pentru a-mi putea strange si eu nepotica in brate. Fii puternica! Sunt alaturi de tine.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...