Rămâi conectat

Ştirea zilei

Străzile și trotuarele din Alba Iulia vor fi stropite cu soluţie dezinfectantă pe bază de clor, ca nouă măsură de prevenţie împotriva virusului COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ca o nouă măsură de prevenţie împotriva virusului COVID-19, administraţia publică locală din Alba Iulia ar  putea luat hotărârea ca începând de mâine, 16 martie 2020, străzile şi trotuarele din toate cartierele municipiului să fie stropite cu soluţie dezinfectantă pe bază de clor, aprobată de Ministerul Sănătăţii.

De luni, 16 martie 2020, la Alba Iulia va începe cel mai probabil și dezinsecția străzilor și trotuarelor, la fel ca și în alte orașe din țară.

”În spatiul public câștigă teren ideea spălării străzilor cu un mix de substanțe dezinfectante. Nu respingem și vom analiza mâine oportunitatea, cu toate că, uneori, astfel de crize camuflează și multe acțiuni care consumă timp și bani degeaba. Vom verifica împreună cu specialiști posibilitatea de a suplimenta măsurile de igienă urbană.

Vom crește nivelul de prudență și în privința centrelor comerciale. Sincer, nu cred că se revoltă cineva că n-a apucat ultimul model de televizor zilele astea, iar traficul este, evident, anemiat. Vom discuta, cu excepția magazinelor alimentare si farmaciilor, reducerea programului de functionare, chiar restricționarea totală, și suplimentarea măsurilor de igienă”, a declarat Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar.

Menţinerea curăţeniei în oraş şi dezinfectarea străzilor va ajuta în lupta împotriva acestui virus. De asemenea, este foarte important ca albaiulienii să respecte toate regulile recomandate şi măsurile impuse de autorităţi.

Până la momentul transmiterii acestei știri, în județul Alba nu există nici un caz de infectare cu COVID-19.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea