Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Strângere de fonduri pentru cei 7 copii rămași orfani de mamă în tragedia din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Strângere de fonduri pentru cei 7 copii rămași orfani de mamă în tragedia din Apuseni

Organizația non-guvernamentala ”Apuseni Spirit”, împreună cu asociația ”Off Road Ajută” au pornit o strângere de donații pentru cei 7 copii dintr-un cătun din Apuseni, a căror mamă a decedat la 3 zile după ce a născut acasă.

 ”Haideți să ajutăm cei 7 copii rămași fără mama! În dimineața zilei de 5 februarie, un echipaj SMURD a fost solicitat pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane inconștiente din localitatea Scărișoara. Femeia în vârstă de 33 de ani a intrat în stop cardio-respirator și a decedat. Era la a 7-a naștere, ultimul copil fiind abia născut de 3 zile”, au transmis reprezentanții Apuseni Spirit.

Citește și: Gestul EMOȚIONANT al lui ÎPS Teodosie: Vrea să boteze bebelușul femeii din Apuseni care a murit după 3 zile de la naștere

Cei care doresc să ajute copilașii o pot face în conturile:

Donează cu cardul – https://donate.stripe.com/00gaI2925gRc9Tq8ww
Donează prin transfer bancar
IBAN: RO98BTRLRONCRT0619071002
Referință: pentru cei 7 copii”.

Mesajul a fost publicat pe pagina oficială a organizației.

Reamintim că mama celor 7 copii a murit, în ciuda eforturilor echipajelor medicale SMURD de a o menține în viață. În timpul intervenției îngreunată de condițiile meteo, femeia a intrat în stop cardio-respirator. Salvatorii au început manevrele de resuscitare, din păcate, fără reușită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea