Rămâi conectat

Actualitate

Ștrandul din Alba Iulia, închis de aproape un deceniu: Ce planuri anunță Gabriel Pleșa pentru albaiulieni

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ștrandul din Alba Iulia, închis de aproape un deceniu: Ce planuri anunță Gabriel Pleșa pentru albaiulieni

Odată cu venirea sezonului estival, cetățenii județului Alba au început să caute locuri pentru a se putea distra și răcori, printre ștrandurile pe care localitățile au să le ofere.

Într-o situație mai aparte se află însă municipiul Alba Iulia, al cărui ștrand stă închis și în paragină de aproape un deceniu, pentru care nu mai există vreo șansă de a reveni la forma cunoscută de albaiulieni.

În acest sens, primarul Gabriel Pleșa a venit cu o serie de informații în legătură cu noua față pe care ștrandul nostru o va adopta, în anii ce vor urma.

„În zona vechiului ștrand de la Schit avem un studiu de fezabilitate pentru un parc de 4 hectare cu iluminare, cu iaz, cu chioșc pentru activități culturale și aparate de fitness în aer liber.

YouTube video

Suntem la finalul obținerii unei finanțări pentru a putea demara această lucrare, care este în valoare de aproape un milion de lei.

Sperăm să fie o nouă zonă verde și un nou parc frumos pentru municipiul Alba Iulia.”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea