Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

ȘTIREA TA: Spațiu pe str. Siretului din Alba Iulia, transformat în groapă de gunoi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un cititor al site-ului ziarulunirea.ro ne-a trimis o fotografie cu zona din apropierea centrului vechi al municipiului Alba Iulia unde un spațiu lăsat în paragină de autorități a devenit o adevărată groapă de gunoi. Imaginea este însoțită de următorul text:

În urmă cu aproximativ 2 ani au fost executate lucrări de asfaltare pe strada Siretului, lucrări în urma cărora au rămas mormane de gunoi… Conform promisiunii celor de la primărie, acestea trebuiau ridicate la finalizarea lucrării, ceea ce nu s-a întâmplat în decursul acestor 2 ani. Între timp vecinii „binevoitori” de pe alte străzi aruncă în acest loc diverse deșeuri urât mirositoare… Acest spațiu ar fi ideal pentru un parc sau o parcare. Sperăm să se facă ceva pentru a rezolva cât mai repede această problemă!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nume care se sărbătoresc de Sfântul Nicolae 2023. Câți români își serbează onomastica în 6 decembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce nume derivate din Nicolae se sărbătoresc de Sfântul Nicolae sau Mos Nicolae 2023 Aproximativ 800.000 de cetăţeni români, dintre care peste 510.000 bărbaţi şi peste 280.000 femei, poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae. Ce nume se sărbătoresc de Sfantul Nicolae Din totalul româncelor care îşi sărbătoresc ziua numelui sâmbătă majoritatea se numesc Nicoleta. Există și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare