Rămâi conectat

Politică Administrație

ȘTIREA TA: Promptitudine la lucrări de mântuială în Aiud, pe străzile Nicolae Bălcesu, Avram Iancu și Viilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Într-o scrisoare semnată de mai mulți locuitori ai străzilor Nicolae Balcesu, Avram Iancu si Viilor din Aiud, însoțită de fotografii, ne este sesizat modul în care primăria din localitate a intervenit pentru a astupa gropile formate în urma  lunilor de iarnă. Citiți în continuare scrisoarea acestora trimisă către ziarul “Unirea”!

“De foarte curand mai multi cetateni, vecini ai straziilor Nicolae Balcesu, Avram Iancu si Viilor din Aiud au sesizat primaria cu privire la felul in care aratau straziile din orasul nostru dupa o iarna grea si multe mandate Horatiu Josan. Raspunsul venit a fost unul de altfel destul de prompt, primaria trimitand o echipa de muncitori care sa remedieze gropiile formate in urma scurgerii apei de pe versanti care încojoara strazile respective, însa profesionalismul de care au dat dovada muncitorii si primaria veti observa si dumneavoastra din fotografiile atasate ca lasa mult de dorit, gropiile fiind astupate cu bolovani gigantici care pun in pericol integritatea autoturismelor si a pietonilor care circula pe strazi. Pe langa asta, caminele de apa nu sunt astupate decat partial si defectuos, indicatoarele rutiere sunt plantate in pomi iar mizeria este de nedescris desi majoritatea vecinilor contribuim la curatenia in zona unii vecini mai discriminati de români contribuie la propagarea ei nefiind amendati de cineva sau intrebati de sanatate ,mai mult sunt \”amendati\” cu ajutoare sociale de la noi pentru ei, adica de la cei care muncim pentru cei care nu muncesc si ne murdaresc straziile ca de ,AU DREPTURI CA SUNT SARACI SI DISCRIMINATI.

 P.S. Toate cele sustinute mai sus pot fii probate la fata locului de dumneavostra sau de oricine altcineva.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea