Rămâi conectat

Ştirea zilei

ȘTIREA TA: O familie din Aiud, AMENDATĂ pentru că nu era trecută ora pe declarația pe proprie răspundere

Ziarul Unirea

Publicat

în

O familie din Aiud a fost amendată, atât soțul cât și soția, pe motiv că nu aveau trecută ora pe declarația pe proprie răspundere.

O fotografie cu procesul verbal a fost postată pe rețeaua de socializare facebook alături de mesajul următor:

”Astăzi am primit amendă de la Poliția Aiud, domnul agent Negru, pe motiv că nu am scris în declarație ora deplasării. Nu există în declarație pe proprie răspundere așa ceva. Au mai trecut oameni pe stradă, nu au fost controlați, în amendă spunându-se că nu a fost nici un om pe drum.

Asta pentru că am fost după alimente. Amenda este de 2.000 de lei. Asta face Poliția Aiud! După ce ni s-a fotografiat declarația, ni s-a spus că suntem liberi și că este totul în regulă. VI S-A DAT PUTEREA SĂ VĂ BATEȚI JOC DE OAMENI?

Acest domn polițist cu buletinul în mână nu poate calcula câți ani avem. Ordonanța militară din amendă e dată pentru persoane peste 65 de ani.

PS: Soțului meu i s-a emis aceeași amendă, în valoare de 2000 lei. Aproape 1.000 de euro pentru că aveam totul în regulă”, au scris oamenii pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea