Rămâi conectat

Ştirea zilei

ȘTIREA TA: Dacă vrei serviciul de salubrizare din Alba Iulia, dovedește că-l meriți!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

gunoi1Imaginile alăturate au fost surprinse de un cititor al ziarului nostru, duminică, de Rusalii, în plină zi. ”Priveliștea” nu este atractivă cu atât mai mult cu cât este vorba despre o zonă foarte frecventată de turiștii care optează în număr tot mai mare să viziteze Cetatea Alba Carolina.

De această dată nici măcar nu pot fi acuzați cetățenii deoarece aceștia au încercat să se comporte civilizat, însă nu e vina lor dacă cei care prestează serviciul de salubrizare nu-și fac treaba pentru care sunt plătiți cu bani grei, din buzunarele albaiulienilor.

gunoi2Desigur, este normal să te lupți să-ți salvezi firma și să folosești în acest scop orice cale legală (inclusiv să blochezi prin tot felul de contestații semnarea unui contract care ar trebui să transforme Alba Iulia într-un oraș mai curat). Dar în acest caz nu ar trebui să dovedești că dacă vrei cei 5 milioane de euro pentru următorii 3 ani trebuie să-i și meriți? (Întrebarea este adresată firmei care execută în acest moment serviciul de salubrizare în municipiu dar și administrației locale care ar trebui să reacționeze corespunzător în cazul în care termenii unui contract, fie el și pe termen limitat, nu sunt respectați).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea