// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Stimulente financiare pentru vânătoarea selectivă și pentru notificarea cazurilor de porci mistreți morți. În ce condiții se acordă

Executivul a decis să acorde stimulente financiare pentru vânătoarea selectivă și pentru notificarea cazurilor de porci mistreți morți, iar Hotărârea de Guvern a fost publicată în Monitorul Oficial.

Guvernul a decis că instituirea de măsuri suplimentare de control pentru animale sălbatice, porci mistreţi din zonele în care există focare de pestă porcină.

Totodată, pentru fiecare porc mistreţ mascul vânat în zona de mare risc de la care există probe că sunt infectaţi, vânătorii primesc 65 de lei, în timp ce pentru femelă primesc 400 de lei.

Se mai dau 65 de lei oricărei persoane care alertează ANSVSA că a găsit porci domestici cu semne clare de infestare în zona adiacentă drumurilor publice sau pe raza teritorială a localităţilor.

Aceste sume se acordă doar în cazul confirmării virusului în laboratoare.

Sursa: bugetul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419