Rămâi conectat

Actualitate

Ştiinţa Bacău – Volei Alba Blaj 3-0 în Divizia A1 la volei feminin *Eşec în faţa liderului invincibil

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 1 Decembrie, în etapa a 9-a a Diviziei A1 la volei feminin, liderul invicibil Ştiinţa Bacău a învins pe Volei Alba Blaj cu scorul 3-0 (25-22, 26-24, 25-12).

Nou-promovata din „Mica Romă” a pierdut iarăşi în Moldova, după ce a câştigat precedentele trei partide, disputate în sala „Timotei Cipariu”, cu „U” Cluj, CSM Lugoj şi Unic Piatra Neamţ.

În primele două seturi, Volei Alba Blaj s-a ridicat la înălţimea disputei cu vicecampioana, formaţie ce s-a întrebuinţat serios pentru a se impune, cu mari emoţii, partida fiind mai echilibrată decât o arată scorul. „Noi am încercat să jucăm cât am putut mai bine. Momentul cheie al meciului a fost setul secund, pe care l-am pierdut, deşi am condus în permanenţă şi am avut două mingi de set. Istoria s-a scris atunci, dacă luam setul poate că era alt meci. Am căzut şi ultimul set a fost fără istoric„, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Pentru vizitatoare au evoluat Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Valentina Rusu, Irina Alexandru, Laura Mastahac (libero), mai intrând Roxana Lupu, Melinda Dobeş, Andreea Niţulescu. Din nou galeria Blajului a făcut senzaţie, cei circa 30 de suporteri cântând Imnul României la debutul partidei.

În week-end-ul viitor, Volei Alba Blaj va juca pe teren propriu, cu CSM Bucureşti (sâmbătă, 8 decembrie, ora 15.00), o contracandidată la poziţia a 4-a, în fapt ultima reprezentaţie a anului 2012 în faţa freneticilor suporteri blăjeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea