Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ștefan Bardan va fi noul director al SC Apa CTTA Alba – a obținut cel mai mare punctaj la concursul de selecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ștefan Bardan a obținut cel mai mare punctaj la concursul pentru postul de director al SC Apa CTTA Alba astfel că va prelua conducerea societății după ce actualul director general, dl. Viorel Lazăr va ieşi la pensie.

stefan-bardanRezultatele finale ale procesului de selecție derulat de o firmă specializată în managementul și administrarea forței de muncă sunt:

Bardan Cornel Stefan:   11,5  puncte
Hategan Gheorghe:        9,95 puncte
Dreghiciu Ioan:               9,02 puncte
Rosian Radu Calin:         7,86 puncte

Punctajul maxim posibil, a fost de 13,60 puncte, format din punctajul Declaratiei de intentie si punctajul obtinut ca urmare a derulării interviului, punctajul final însemnând o medie ponderata de 50% pentru fiecare dintre acestea.

Contestatiile se pot depune in scris, la sediul societatii Apa CTTA SA Alba, situat in Alba Iulia, strada Vasile Goldis, nr. 3, până in data de 3 ianuarie 2017, ora 12.00.

Ştefan Bardan a fost deputat PDL de Alba în legislatura 2004 – 2008, din 2009 până în 2012 a ocupat funcția de prefect al județului Alba după care, până în prezent a ocupat funcția de director comercial la SC Apa CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea