Rămâi conectat

Actualitate

Start pentru şcolile din Alba în concursul „Made for Europe” 2013

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şcolile din Alba sunt invitate să participe la concursul naţional „Made for Europe” 2013. Acesta este destinat tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar care au fost implicate în proiecte finanţate prin programe comunitare.

Inspectoratul Judeţean Alba a definitivat calendarul desfăşurării competiţiei din acest an.

Astfel, în perioada 11 – 15 martie se fac înscrierile la ISJ Alba iar şcolile trebuie să trimită produsele finale (postere/afişe pentru proiecte sau mobilităţi, produse finale ale proiectelor derulate în 2010 şi 2011).

În perioada 18 – 21 martie are loc expoziţia organizată la Colegiul Tehnic ” Alexandru Domşa”. Vizitatorii vor avea posibilitatea să aprecieze, prin intermediul unui buletin de vot, care este cel mai original, cel mai util şi cel mai interesant produs final expus. Cele mai apreciate produse vor primi un premiu de popularitate.

Concursul „Made for Europe”, faza judeţeană, se va desfăşura la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” vineri, 22 martie, ora 13:00. Produsele înscrise în concurs vor fi prezentate de către doi elevi propuşi de şcoală, care vor face o prezentare generală a unităţii de învăţământ de unde provin şi un rezumat al proiectului în cadrul căruia a fost relizat produsul înscris în concurs.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea