Starea tehnică a mașinilor din trafic verificată la Cugir

Poliţiştii din Cugir, împreună cu RAR –ul, au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. La 4 autovehicule au fost constatate defecţiuni tehnice.

La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri din Cugir, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza oraşului Cugir, o acţiune ce a avut ca scop depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost controlate 27 de autovehicule, la 4 dintre acestea fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi contravenţional.

Alţi 3 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, pentru două dintre autovehiculele identificate cu defecţiuni, au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Hreanu 17 ianuarie 2018 at 16:19

Tot la săptămână vin in Cugir sa scoată rablele de pe drum…vezi Doamne ce responsabili sunt ei..Nu am mai auzit sa meargă saptamanal in alta parte…vin la Cugir ca sa nu deranjeaze alte interese prin județ. ..fac pariu ca n.au curaj sa stea la intrare la Alba macar o săptămână ca ar fi zburati din functii toti..Niste lasi si nesimtiti..Tot amărâtii sunt buni de plată. !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...