Rămâi conectat

Sport

Șt. Radu (Șurianu Sebeș) și Al. Man (ex-Industria Galda), întăriri pentru defensiva Unirii Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Noii finanțatori ai Unirii Alba Iulia, Gicu Grozav și Mihai Oancea, asigură stabilitatea din punct de vedere financiar în privința formației din Cetatea Marii Uniri, devenită o destinație atractivă pentru fotbaliști, în noile condiții.

Astfel, divizionara terță este foarte aproape să-i înregimenteze pe apărătorii centrali Ștefan Radu (Șurianu Sebeș) și Alexandru Man (ex-Performanța Ighiu), negocierile fiind foarte avansate, existând șanse mari să se concretizeze în această săptămână.

Ștefan Radu a promovat cu echipa din „Arini”, dar ar intenționa să-și rezilieze contractul cu nou-promovata în eșalonul terț și să ajungă la Unirea Alba Iulia, cu care s-a pregătit vara trecută.

Și Alexandru Man nu dorește să mai evolueze la Industria Galda și ar agrea să revină în „Cetate”, unde a început fotbalul.

Divizionara terță i-a înregimentat deja pe S. Turuș (Performanța Ighiu) și Apetri (Dalia Sport Daia Română), dar nu se va opri aici cu campania de transferuri. Ieri, în cadrul conferinței de presă în care au fost prezentați noii investitori, oficialii uniriști, în speță președintele Mihai Dăscălescu, au reiterat ideea că strategia de transferuri se va plia pe aducerea jucătorilor din Alba.

Pe lista „alb-negrilor” se mai găsesc R. Bodea (CNS Cetate Deva), R. David (Industria Galda de Jos) și Tripșa, tânărul albaiulian care a jucat în Italia și în returul trecut la FC Brașov, sub comanda lui Cornel Țălnar.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea