Sprijin pentru Spitalul Municipal Aiud: Aparat de ventilație mecanică donat de Star Transmission unității medicale

Într-o postare pe pagina proprie de socializare, reprezentanții Spitalului Municipal Aiud au scris că unitatea medicală are din nou un ventilator mecanic,  după ce în aprilie, cel pe care il aveau in dotare a fost transferat la spitalul suport COVID-19 din Blaj .

„Astăzi un aparat de ventilație mecanică Maquet Servo-I a fost achiziționat datorită unei substanțiale donații din partea firmei STAR TRANSMISSION COMPANY și contribuției dlui Cosmin Georgiu constant și concret alături de Spital. Intermedierea a fost sprijinită de Rotary Club Aiud. Le mulțumim tuturor.

ELIT

Singurul ventilator pe care Spitalul nostru îl avea în dotare până acum a fost transferat în luna aprilie la Blaj în sprijinul activității pe AȚI în gestiunea pacienților Covid.

Ventilatoarele mecanice sunt aparate extrem de importante în contextul actual; viața unor pacienți depinde de disponibilitatea lor. Încă un pas în vederea modernizării unui Serviciu esențial pentru Spital; investițiile pentru modernizarea AȚI sunt în faza incipientă și vizează creștera capacității de răspuns eficient în contextul unor situații de presiune majoră cu este perioada pandemică actuală.

Mulțumim tuturor pentru sprijin. Pentru că Viața Contează!”, au scris reprezentanții Spitalului Municipal Aiud

foto: facebook – Spitalul Municipal Aiud

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...