Sprijin financiar de 22.000 de lei, de la Primăria Alba Iulia, pentru participarea Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” la un eveniment internațional din Slovenia

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CL Alba Iulia se află un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 22.095 de lei, din bugetul local, pentru participarea Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” din municipiu, la ”International Practice Firm Trade Fair”, eveniment ce va avea loc în data de 8 martie, în localitatea Celje din Slovenia.

Potrivit raportului de specialitate, este vorba despre un proiect – ”Antreprenoriat prin Firma de Exercițiu” – care se desfășoară în 3 etape. Prima etapă a constat în participarea instituției de învățământ, cu 9 firme de exercițiu, la târgul de specialitate ”Rivulus Dominarium Tineret”, edițiai a X-a din Baia Mare, unde s-au obținut în total 9 premii naționale. A doua etapă a proiectului a constat în participarea a 8 firme de exercițiu la ”Fifth Trade Fair of Practice Firms” în Olomouc, Cehia, unde s-au obținut 9 premii internaționale și o medalie, iar a treia etapă constă în participarea a 5 firme de exercițiu la ”International Practice Firm Trade Fair”, din Slovenia.

Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat de consilierii locali, banii acordați for fi cheltuiți pentru cazarea, masa și transportul elevilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...