Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, atractiv pentru medicii rezidenți: Doi candidați, admiși în cadrul secției Boli infecțioase

Trei medici rezidenți, anul patru, s-au înscris la concursul pentru cele două posturi în specialitatea Boli infecțioase, la concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în luna ianuarie 2018.

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a anunțat, pe site-ul propriu, că Miclea Flavius Marian și Popescu Cristian Marian, rezidenți în anul IV, în specialitatea Boli infecțioase, au fost admiși în urma concursului.

Miclea Flavius Marian a obținut un punctaj final de 184,32 de puncte, după ce a luat 64,72 de puncte la proba scrisă, 88 de puncte la proba clinică/practică și 31,6 puncte la analiza și evaluarea activității profesionale pe baza documentelor depuse de candidat.

Popescu Cristian Marian a obținut un punctaj final de 183,23 de puncte, după ce a luat 61,63 de puncte la proba scrisă, 90 de puncte la proba clinică/practică și 31,6 puncte la analiza și evaluarea activității profesionale pe baza documentelor depuse de candidat.

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 869/2015 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice, precum și a funcțiilor de șef de secție, șef de laborator și șef de compartiment din unitățile sanitare fără paturi, respectiv a funcției de farmacist-șef în unitățile sanitare publice cu paturi, cu completările și modificările ulterioare, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a anunțat scoaterea al concurs a două posturi vacante de medic rezident anul IV confirmat în specialitatea boli infecțioase în cadrul secției boli infecțioase.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...