Rămâi conectat

Politică Administrație

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, atractiv pentru medicii rezidenți: Doi candidați, admiși în cadrul secției Boli infecțioase

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei medici rezidenți, anul patru, s-au înscris la concursul pentru cele două posturi în specialitatea Boli infecțioase, la concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în luna ianuarie 2018.

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a anunțat, pe site-ul propriu, că Miclea Flavius Marian și Popescu Cristian Marian, rezidenți în anul IV, în specialitatea Boli infecțioase, au fost admiși în urma concursului.

Miclea Flavius Marian a obținut un punctaj final de 184,32 de puncte, după ce a luat 64,72 de puncte la proba scrisă, 88 de puncte la proba clinică/practică și 31,6 puncte la analiza și evaluarea activității profesionale pe baza documentelor depuse de candidat.

Popescu Cristian Marian a obținut un punctaj final de 183,23 de puncte, după ce a luat 61,63 de puncte la proba scrisă, 90 de puncte la proba clinică/practică și 31,6 puncte la analiza și evaluarea activității profesionale pe baza documentelor depuse de candidat.

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 869/2015 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice, precum și a funcțiilor de șef de secție, șef de laborator și șef de compartiment din unitățile sanitare fără paturi, respectiv a funcției de farmacist-șef în unitățile sanitare publice cu paturi, cu completările și modificările ulterioare, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a anunțat scoaterea al concurs a două posturi vacante de medic rezident anul IV confirmat în specialitatea boli infecțioase în cadrul secției boli infecțioase.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea