Spitalul din Zlatna va fi reabilitat și pus în funcțiune printr-o investiție de 2,6 milioane de euro. Parteneriat între Primărie și CJ Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
Spitalul din Zlatna va fi reabilitat și pus în funcțiune printr-o investiție de 2,6 milioane de euro. Parteneriat între Primărie și CJ Alba

Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran, a anunțat, printr-o postare făcută pe o rețea de socializare, că spitalul orașului pe care-l administrează urmează să fie reabilitat. Vor fi 20 paturi de boli cronice cu 28 de bai.

Acesta a menționat că Primăria Zlatna, în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, a obținut finanțarea pentru reabilitarea și punerea în funcțiune a spitalului, adăugând că, contractul de finanțare pe fonduri europene a fost semnat.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Costurile lucrării se ridică în jurul sumei de 2,6 milioane de euro. De asemenea, acesta precizează că există toate avizele și aprobarile necesare, inclusiv de la Ministerul Sănătății.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru va emite, în scurt timp, avizul final în urma căruia se va putea organiza licitația de execuție.

„Pentru a ajunge în stadiul actual s-au parcurs etape și proceduri demarate în urma cu câțiva ani. Execuția fizica nu poate dura mai puțin de 18 luni! Doar un om inconștient sau rău intenționat ar putea nesocoti aceste lucruri și pretinde deschiderea în câteva zile a spitalului”, a precizat Silviu Ponoran, edilul Zlatnei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419