Rămâi conectat

Ştirea zilei

Spitalul din Zlatna va fi reabilitat și pus în funcțiune printr-o investiție de 2,6 milioane de euro. Parteneriat între Primărie și CJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spitalul din Zlatna va fi reabilitat și pus în funcțiune printr-o investiție de 2,6 milioane de euro. Parteneriat între Primărie și CJ Alba

Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran, a anunțat, printr-o postare făcută pe o rețea de socializare, că spitalul orașului pe care-l administrează urmează să fie reabilitat. Vor fi 20 paturi de boli cronice cu 28 de bai.

Acesta a menționat că Primăria Zlatna, în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, a obținut finanțarea pentru reabilitarea și punerea în funcțiune a spitalului, adăugând că, contractul de finanțare pe fonduri europene a fost semnat.

Costurile lucrării se ridică în jurul sumei de 2,6 milioane de euro. De asemenea, acesta precizează că există toate avizele și aprobarile necesare, inclusiv de la Ministerul Sănătății.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru va emite, în scurt timp, avizul final în urma căruia se va putea organiza licitația de execuție.

„Pentru a ajunge în stadiul actual s-au parcurs etape și proceduri demarate în urma cu câțiva ani. Execuția fizica nu poate dura mai puțin de 18 luni! Doar un om inconștient sau rău intenționat ar putea nesocoti aceste lucruri și pretinde deschiderea în câteva zile a spitalului”, a precizat Silviu Ponoran, edilul Zlatnei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea