Rămâi conectat

Curier Județean

Spitalele din Alba au rămas fără vaccin împotriva hepatitei B, din luna august

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spital Alba Iulia02Spitalele din județul Alba au rămas fără vaccin împotriva hepatitei B, din primele zile ale lunii august. Vaccinul care se administrează copiilor la doar câteva ore de la naștere lipsește din maternitățile din toată țara, iar în alte județe situația a fost chiar mai dramatică, bebelușii fiind externați fără a fi vaccinați chiar și în luna iulie 2014.  

 ”Nu se știe nimic, când va veni și când va fi adus. Vaccinul va fi recuperat prin medicii de familie. Noi am stat chiar mai bine față de alte județe pentru că au fost vaccinați copiii și în primele zile ale lunii august”, a spus purtătorul de cuvânt al DSP Alba Cristina Galoș.

Situația este cu atât mai dramatică deoarece vaccinul împotriva hepatitei B nu se găsește în farmacii, iar Ministerul Sănătății nu a trimis deocamdată nicio înștiințare.

Necesarul de vaccinuri pentru alte afecțiuni este acoperit, în spitalele din Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea