Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

„Spirit Liber”, de două ori pe podium la Oneşti

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Spirit Liber” a urcat de două ori pe podium la Oneşti: dans modern de locul II şi fantezie coregrafică de locul III la Concursul Naţional de Dans Modern ”Meridianele Dansului” pentru  formaţia Şcolii de Dans „Chirilă” Alba Iulia, în condiţiile unei concurenţe acerbe. De altfel, numai la categoria 7 – 11 ani, la care au participat, au luat parte 16 echipe, în total fiind prezenţi în concurs peste 500 de copii din Brăila, Băicoi, Bârlad, Botoşani, Baraolt, Bălan, Cugir, Călăraşi, Cluj-Napoca, Ploieşti, Moineşti, Drăgăşani, Olteniţa, Tecuci, Tg.Ocna, Râmnicu Sărat, Tg.Mureş, Focşani, Urziceni, Vaslui şi Republica Moldova.

„A fost un concurs foarte greu datorită numărului mare de participanţi dar şi unul obositor, din cauza distanţei mari parcurse până la locul de desfăşurare. Fetele s-au descurcat foarte bine, dar de data aceasta se pare că alte echipe au fost şi mai bune decât noi. Eu una sunt mulţumită de evoluţia lor şi le-am învăţat şi pe fete să accepte fiecare rezultat ca atare”, a declarat instructoarea Bianca Chirilă. Altfel, formaţia „Apulum Dance” a SDC va pleca la sfârşitul acestei săptămâni la Concursul Naţional de Dans „Ritm şi Graţie” Călăraşi, următoarele evoluţii ale dansatoarelor fiind: 25 mai: campionatul judeţean de majorete (Şcoala „Mihai Eminescu” Alba Iulia); 26 mai – „Zilele Municipiului Alba Iulia”; 1 iunie – „Târgul Gustos de Alba” (Piaţa Pascu) şi spectacolul Palatului Copiilor (Piaţa Cetăţii); 2 iunie – spectacolul Şcolii de Dans „Chirilă” (Casa de Cultură a Studenţilor).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Robert GHERGU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea