Rămâi conectat

Ştirea zilei

Spiderman din județul Alba: Un bărbat s-a urcat pe un stâlp și a distrus o cameră de supraveghere din Sebeș. A fost trimis în judecată

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spiderman din județul Alba: Un bărbat s-a urcat pe un stâlp și a distrus o cameră de supraveghere din Sebeș. A fost trimis în judecată

Un bărbat din Sebeș a decis că, după câteva păhărele, ar fi o idee bună să se urce pe un stâlp și să distrugă o cameră de supraveghere a Primăriei Sebeș. Bărbatul a fost trimis în judecată de către Judecătoria Sebeș.

În noaptea de 09 spre 10 iunie 2021 inculpatul se afla la un bar din Sebeș, cu mai mulți prieteni, alături de care a consumat alcool.

În jurul orei 01:25, inculpatul a escaladat stâlpul de susținere a cablurilor electrice amplasat la intersecția unor străzi și a lovit cu un corp contondent camera de supraveghere aparținând Primăriei Municipiului Sebeș, montată pe acel stâlp la o înălțime de aproximativ 5 metri.

Acest aspect a rezultat în urma vizionării imaginilor surprinse de pe camera de supraveghere din zona respectivă.

Conform adresei emise de Primăria Sebeș, a fost cauzat un prejudiciu de 4.641 lei reprezentând contravaloarea camerei de supraveghere, a componentelor necesare funcționării și valoarea manoperei de instalare.

Fiind audiat în calitate de suspect și de inculpat, a recunoscut săvârșirea faptei, precizând că a comis fapta pe fondul consumului de alcool, moment în care s-a urcat cu o scară pe stâlpul respectiv, a luat o bucată de lemn, a spart camera, după care a smuls-o de pe stâlp și a aruncat-o pe jos, fără să își mai amintească ce s-a întâmplat cu camera respectivă.

„În baza art. 346 alin. 1 din Codul de procedură penală constată competenţa Judecătoriei Sebeș în soluţionarea cauzei, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis în dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, privind pe inculpat, cu antecedente penale pentru săvârşirea infracțiunii de distrugere, prev. de art. 253 alin. (1) din C.pen..

Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Sebeș.

Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpat”, conform hotărârii Judecătoriei Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE Daniel Fonoage, Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, a câștigat definitiv procesul cu FSIE. Ieri, 18 aprilie, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat soluția definitivă în procesul penal intentat de prof. Petru Damo, președintele Federației Sindicatelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea