Rămâi conectat

Curier Județean

Spectacole şi surprize liberale pentru copiii din Sebeş, de Ziua Internaţională a Copilului

Alexandra Mates

Publicat

în

poza 1 iunieCopiii din Sebeş sunt asteptaţi sâmbătă, de la ora 11:30, în curtea Muzeului Ioan Raica, la o petrecere plină de surprize. Pentru că este 1 iunie, de ziua lor, liberalii doresc să le ofere o zi frumoasă, plină de cadouri şi bucurii.

 Tineri liberali au pregătit pentru cei mici o zi cu totul şi cu totul specială: copiii vor putea asista la un spectacol de teatru de păpuşi, susţinut de artiştii de la Teatrul Prichindel din Alba Iulia, vor primi sucuri, îngheţată, baloane colorate,etc. ]ntr-un cuvânt, toate ingredientele unei zile dedicate celor mici.

 „Îi aşteptăm pe toţi micuţii din Sebeş, însoţiţi de părinţi ,de bunici, să vină să se bucure de o zi specială, dedicată în întregime lor”, au transmis organizatorii.

 FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea