Soția criminalului de la Caracal acuzată ”că a distrus probe”. Se cere anchetarea ei ca făptuitor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Soția criminalului de la Caracal acuzată ”că a distrus probe”. Se cere anchetarea ei ca făptuitor

Avocatul familiei Luizei Melencu a făcut o serie de dezvăluiri șocante din ancheta de la Caracal.

„Cand m-au dus la audieri, a trebuit sa pendulez de colo colo pe mai multe audieri. Cand am sosit acolo, familia lui Dinca era insirata. Au facut scandal imens, ca ce cauta avocat, aproape erau sa ma scoata de acolo, ca de ce sunt in acea incapere, si nu intr-o camera de ancheta. Au facut o revolta acolo, ca ce cauta avocatul. Scandal mare! Cand a inceput ancheta cu mama lor, au inceput sa ne certe iar, i-am spus ca nu poti sa tipi in halul asta. A spus ca e victima. Ei au venit sa-si refuleze propriile probleme – ca se cred victime. A inceput sa conduca ancheta, cum face si Dinca acolo. Cand am inceput sa pun intrebari, atunci s-a stricat treaba. A inceput sa tremure, sa roseasca, sa nege, sa revina… Din punctul meu de vedere, aceasta doamna (sotia lui Gheorghe Dinca, n.r.) minte intr-un hal fara de hal, contrazice declaratiie familiei”, a declarat Tonel Pop, joi, la finalul celor cele 9 ore de audieri de joi.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Confruntarea a inceput cand am pus eu intrebarile. Din momentul ala, declaratia a fost intoarsa. S-a schimbat fata de ce a declarat prima data. In mod clar, si prin ce a spus, si prin ceea ce rezulta din ce au spus celelalte persoane, clar aceasta doamna a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Acum e de vazut daca voit sau nu, daca cu intentie sau cu greseala”, a msi spus avocatul.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Intrebat cum il vede familia acum pe Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul caracal, avocatul a replicat: „In prima faza, au incercat sa aiba aceasta teorie ‘sot bun, care aduce flori sotiei’. Dupa, cand am pus intrebari, au inceput sa deconspire anumite lucruri, unele grave. Numai prin intrebari succesive mai recunosteau anumite lucruri. Declaratiile initiale sunt total schimbate.”

sursa: realitatea.net

Must de Jidvei