Sorin Bumb, PNL Alba: ”PSD schimbă definiția creșterii economice, ca să o adapteze la realitatea din țară: este creșterea de prețuri!”

Vedem cu toții, în fiecare zi, efectele măreței creșteri anunțate de PSD: au crescut prețurile la benzină, euro a ajuns aproape 5 lei, au crescut prețurile la utilități, au crescut prețurile la pâine și la toate alimentele de bază, a crescut datoria externă, au crescut salariile până au scăzut, iar inflația a ajuns la 5% și nu dă semne că ar vrea să se oprească. Iată deci ce înseamnă creșterea economică a PSD: creșterea prețurilor!

Halucinant este însă că mărețul conducător al PSD a și găsit vinovații: orânduirea burghezo-moșiereasă din străinătate care, prin “agenturili” reprezentate de filialele investitorilor străini din România a crescut prețurile ca să le fure românilor banii. Ai crede că în contextul inculpării lui Ion Iliescu pentru crimele de la Revoluție, domnul Dragnea o fi început să se uite la casetele video alb-negru cu telejurnalele comuniste și într-un delir oniric demn de romanele lui Kafka, scapă porumbei pe la televiziuni. Din nefericire pentru români însă, omul vorbește serios și putem să ne dăm seama de asta din faptul că declarațiile sale includ și atacuri furibunde la adresa Băncii Naționale.

Normal că moneda națională se va deprecia când Președintele Camerei Deputaților atacă propria bancă națională, dar toate aceste acțiuni ale PSD fac parte dintr-o strategie mai vastă. Este o strategie menită să-i sărăcească pe români, să le inducă teamă față de viitor și de străini, astfel încât să-i facă să aleagă răul PSD, de teama unui rău mai mare, care însă nu există, ci este doar închipuit.

După atacurile furibunde la justiție, PSD a continuat cu atacurile la serviciile de protecție ale statului român, iar acum a venit rândul Băncii Naționale. Este un scenariu dezastruos, dar eficient, pe care l-a mai aplicat recent un alt mustăcios cu alergie la justiție și la statul de drept, dintr-o țară preferată de mulți români pentru concedii, dar și un premier din vecini, speriat de migranți. În ambele cazuri, calitatea vieții cetățenilor de rând și veniturile lor au scăzut semnificativ.

La fel ca un cancer, ce macină organismul din interior, și PSD atacă statul român din interior, urmărind doar să poată jefui în voie. Din păcate asta va însemna doar sărăcie pentru români, prin concentrarea avuției naționale în mâna câtorva baroni locali, vasali ai marelui vizir din Teleorman.

Îl așteptăm totuși pe domnul Dragnea să ne explice cum de și firma fiului său, ce vinde carne și preparate din carne de porc, a mărit prețurile, deși este o firmă românească și nu un asupritor străin…

Sorin Ioan Bumb, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Io 25 aprilie 2018 at 15:48

Si voi ce ati face daca ati fi la guvernare?
R Salariile ar fi fost inghetate si infatia la fel sau mai mare !!
Adica FOAMETE!!

mikee 25 aprilie 2018 at 20:54

In final toti absolut toti suntei de vina — pentru starea natiei romanesti — uni care au darimat si alti care au cascat gura — nici un partid orice culoare ar avea — nu puteti face nimic — doar cei seriosi si clari la minte — sa stopeze totul ( taieri de paduri ,vinzari de terenuri agricole–bani dati la cei ce nu muncesc– nationalizarea pamintului( fostele ias-uri )si padurilor– si suflecat minecile la treaba cu tot poporul in frunte cu conducatorii tarii — numai asa vom iesi din santul adinc in care a fost impins –de partidul noul comunist — in frunte cu ilicescu tradatorul si uzurpatorul de tara — cu toti acolitii lui —

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...