Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Sorin Bumb, PNL Alba: ”PSD schimbă definiția creșterii economice, ca să o adapteze la realitatea din țară: este creșterea de prețuri!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vedem cu toții, în fiecare zi, efectele măreței creșteri anunțate de PSD: au crescut prețurile la benzină, euro a ajuns aproape 5 lei, au crescut prețurile la utilități, au crescut prețurile la pâine și la toate alimentele de bază, a crescut datoria externă, au crescut salariile până au scăzut, iar inflația a ajuns la 5% și nu dă semne că ar vrea să se oprească. Iată deci ce înseamnă creșterea economică a PSD: creșterea prețurilor!

Halucinant este însă că mărețul conducător al PSD a și găsit vinovații: orânduirea burghezo-moșiereasă din străinătate care, prin “agenturili” reprezentate de filialele investitorilor străini din România a crescut prețurile ca să le fure românilor banii. Ai crede că în contextul inculpării lui Ion Iliescu pentru crimele de la Revoluție, domnul Dragnea o fi început să se uite la casetele video alb-negru cu telejurnalele comuniste și într-un delir oniric demn de romanele lui Kafka, scapă porumbei pe la televiziuni. Din nefericire pentru români însă, omul vorbește serios și putem să ne dăm seama de asta din faptul că declarațiile sale includ și atacuri furibunde la adresa Băncii Naționale.

Normal că moneda națională se va deprecia când Președintele Camerei Deputaților atacă propria bancă națională, dar toate aceste acțiuni ale PSD fac parte dintr-o strategie mai vastă. Este o strategie menită să-i sărăcească pe români, să le inducă teamă față de viitor și de străini, astfel încât să-i facă să aleagă răul PSD, de teama unui rău mai mare, care însă nu există, ci este doar închipuit.

După atacurile furibunde la justiție, PSD a continuat cu atacurile la serviciile de protecție ale statului român, iar acum a venit rândul Băncii Naționale. Este un scenariu dezastruos, dar eficient, pe care l-a mai aplicat recent un alt mustăcios cu alergie la justiție și la statul de drept, dintr-o țară preferată de mulți români pentru concedii, dar și un premier din vecini, speriat de migranți. În ambele cazuri, calitatea vieții cetățenilor de rând și veniturile lor au scăzut semnificativ.

La fel ca un cancer, ce macină organismul din interior, și PSD atacă statul român din interior, urmărind doar să poată jefui în voie. Din păcate asta va însemna doar sărăcie pentru români, prin concentrarea avuției naționale în mâna câtorva baroni locali, vasali ai marelui vizir din Teleorman.

Îl așteptăm totuși pe domnul Dragnea să ne explice cum de și firma fiului său, ce vinde carne și preparate din carne de porc, a mărit prețurile, deși este o firmă românească și nu un asupritor străin…

Sorin Ioan Bumb, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea