Rămâi conectat

Politică Administrație

Sondaj prezentat în ședința PNL: PSD ar fi căzut pe locul 2. USR-PLUS bat pasul pe loc. Cum merg Tăriceanu și Ponta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conducerea centrală PNL discută în Parlament despre lista candidaților la alegerile europarlamentare. Liderul formațiunii prezintă și un sondaj de opinie.

Liberalii au invitat presa, la începutul ședinței, pentru o declarație introductivă a liderului PNL Ludovic Orban, această practică fiind rezervată, de regulă, momentelor importante din activitatea partidului.

În sală participă mai mulți candidați vehiculați pe lista PNL la europarlamentare, printre care Vasile Blaga, Adina Vălean, Dan Motreanu, Mircea Hava, Daniel Buda, Gheorghe Falcă, Marian Jean Marinescu.

Rareș Bogdan, cel mai probabil „locomotiva” PNL la alegerile din 26 mai, este așteptat să participe și el la ședințele care se vor desfășura pe parcursul zilei.

„Vă propun analiza stadiului campaniei pentru alegerile pentru PE și prezentarea ultimei cercetări sociologice privitoare la situația de moment în privința opțiunilor cetățenilor”, a declarat Ludovic Orban.

Surse liberale au spus pentru ȘTIRIPESURSE.RO că cele mai proaspete date din sondajul privind intenția de vot sunt:

  • PNL – 27.9%
  • PSD – 24,6%
  • USR + PLUS – 16%
  • ALDE – 11,8%
  • Pro România – 6,7%

De asemenea, liberalii au primit și o fotografie de moment cu intenția de vot pentru Iohannis, Tăriceanu și Firea.

Potrivit lui Orban, liberalii văd europarlamentarele ca o moțiune de cenzură.

„Suntem în momentul în care pornim o bătălie fundamentală pentru România, o bătălie în care se va hotărâ nu doar cine va reprezenta cine va reprezenta Românie în PE, se va hotărî și dacă cetățenii români dau o moțiune de cenzură împotriva actualului Guvern, împotriva actualelor clanuri care-și bat joc de România”, a indicat șeful PNL.

El a amintit de cazul Kovesi pentru a ilustra influența PNL.

  • „PNL e singura forță politică care se bucură de respect la nivel european, care are capacitatea de a influența deciziile la nivel european în favoarea României, am văzut toți ce a însemnat implicarea PNL în susținerea candidatului român la funcția de procuror-șef european”, a arătat Orban.

Președintele PNL le-a trasat și linii generale de campanie șefilor liberali: „Depinde de fiecare membru PNL să se implice serios în campania, să deschidă o comunicare largă cu cetățenii, să transmitem mesajul nostru foarte clar, care este sintetizat prin mesajul prezentat pe outdoor și anume ‘România în primul rând’”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea