// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

SONDAJ IMAS: Încrederea românilor în Dragnea şi Tudose ÎN CĂDERE LIBERĂ

Datele comparative ale sondajelor realizate în fiecare lună de IMAS arată cifre devastatoare pentru Liviu Dragnea şi Mihai Tudose. Acestea au fost date publicităţii chiar în ziua în care Guvernul anunţa Revoluţia Fiscală. Şi Klaus Iohannis e în picaj în ceea ce privește încrederea românilor.

Liviu Dragnea a pierdut, într-o singură lună, aproape patru procente. De la 18.7% în septembrie la 15% în octombrie. Potrivit sondajului, mai bine cotat decât Dragnea este chiar președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care atinge în octombrie 23% la capitolul încredere.

Actualul premier Mihai Tudose pierde și el. Și-a început mandatul cu o cotă de încredere de 24.7 % în luna iulie și a pierdut constant până în octombrie când a ajuns la doar 18%.

Președintele Klaus Iohannis pierde și el câteva procente: de la 41.7% la 39.7%.

De cealaltă parte, PSD rămâne însă constant în ceea ce priveşte intenţia de vot, la 39%. Liberalii însă pierd aproape două procente într-o singură lună, până la 29.3%. Partidul care crește notabil este ALDE: cu două procente, până la 10.2. În schimb, USR se duce în jos, de la aproape 7% la doar 5.5%.

Datele prezentate de IMAS fac parte din ROmnibus, studiu realizat lunar pe un eșantion de 1.000 de persoane, prin metoda CATI, cu o marjă de eroare de +- 3%.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419