Sondaj CURS: Ce s-ar schimba dacă duminica viitoare ar fi alegeri anticipate?

Dacă ar avea loc alegeri anticipate duminica viitoare, PSD ar lua 42% din voturi, potrivit unui sondaj CURS. Partidul a pierdut 3,5 puncte procentuale din intenția de vot față de rezultatul obținut la alegerile din 2016. Pierderea este compensată aproape integral de ALDE, celălalt membru al coaliției de guvernare, care a crescut de la 6 la 9% în intenția de vot. UDMR se menține la 6%.

PNL a crescut de la 20 la 27%, în schimb USR a scăzut de la 9% la 5%. PMP s-a menținut la 6%. Astfel, actuala opoziție parlamentară cumulează o intenție de vot de 38%, în creștere cu doar trei puncte procentuale.

Platformele România 100 (Dacian Cioloș) și Pro România (Victor Ponta) au fiecare câte 2% in intențiile de vot.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1100 de respomdenți și are o marjă de eroare de 3%.

Sursa: romaniacurata.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

12 Comentarii

albaneza 21 ianuarie 2018 at 17:48

Inca o dovada ca prostimea merge intotdeauna in turma. Indiferent ce s-ar intampla (putem cadea din nou intr-o criza mai grava ca cea din 2009) cei care au ochelari de cal vor sustine continuu ca ne merge bine, ca de vina or fi Soros, Klaus, Statu Paralel, Maimuta Chita Zapacita, oricine, dar nu molima rosie. Aia care gandesc stau si rumega. Din cand in cand ies la proteste, timid sau zvarcolindu-se, apoi stau iar si se gandesc: cum sa faca, cum sa desfaca, dar nu se baga! Au o modestie si o retinere ce-i va caracteriza mereu! Prefera sa lase paiele sa se ridice, sa pluteasca in voie!

marius 21 ianuarie 2018 at 18:42

Continua sa rumegi. Daca ai bani, cumpara-ti si o vaca ca sa nu fii singur.
Fufraje se gasesc la liber.Pofta buna.

crestinu` si....nu prea 21 ianuarie 2018 at 19:14

La vot , nu la proteste ! Protestele ulterioare sunt inutile si deosebit de paguboase pt oameni si tara – dupa ce se publica si se legalizeaza rezultatul votului ! Da`….pe labarali & USR-isti ii intereseaza sa ajunga ei (si nevotati de nimeni !) sa conduca tuturoiu` bugetului !!! Nu tara-i intereseaza !!!

ZAU 21 ianuarie 2018 at 21:29

Tupeiști mai și comentează.Asa-i când manipulezi prostimea cu găleți roșii și ajutoare sociale puturosilor.Chiar asta e națiunea noastră???
Creștinul teme-te dacă vor ieși toți la vot!Legea va va urmări și in gaura de șarpe.Ati distrus țara asta și ne-ați făcut de ras!

crestinu` si....nu prea 22 ianuarie 2018 at 10:00

Bai nazistule, “prostimea” asta iti da si tie de mancare ! Idiot bugetar, adept de…”dreapta” habarnist !!!

Alegatorul 22 ianuarie 2018 at 7:49

Senatorii și deputații să își dorească așa ceva? Niciodata nu vor lăsa ciolanul indiferent din ce partid fac parte.

un cetatean 22 ianuarie 2018 at 9:14

Alegeri anticipate vor avea loc atunci cand ne vom trezi din somnul cel de moarte cum zice Imnul Tarii, in care ne adancira si mintira de 27 de ani cei care ne conduc si daca vom face si altceva decat a ne limita de a scrie pe facebook si comenturi platite.

dolfi 24 ianuarie 2018 at 23:14

adica… niciodata 🙁

marius 22 ianuarie 2018 at 12:27

Comenturi platite.
Slabe sanse de trezire.
Nu te-a adancit nimeni, te-ai adancit singur. E adevarat ca multi se scoala, dar putini se trezesc, multi au glas, dar putini voce, multi au maini, dar putini ofera, multi au creier, dar putin au ratiunea de a fi rationali.
Alegerile anticipate vor avea loc atunci cand plopul va face pere, cand Johannis va ajunge orator, cand liberalii vor lupta pentru drepturile omului, cand nu ne vom mai denigra tara, cand vom aprecia valorile si vom face din nonvalori mingi de fotbal, cand nu veti mai crede despre noi ca suntem alegatori de mana a doua, iar voi inteligenta vie a acestei natiuni, cand veti intelege ca a lupta pentru puterea catuselor e dictatura, cand veti vedea si abuzurile celor pe care-i ridicati in sferele astrale, cand va fi doar un singur interes, cel national, cand …

neica nimeni 22 ianuarie 2018 at 13:06

M-am jurat ca nici eu dar mai ales din familie nu va mai vota vreodata cu partidul comunist + psd

spetsnaz 24 ianuarie 2018 at 3:46

Vai de ea Romanie,cu asa popor de sclavi !!!

dolfi 24 ianuarie 2018 at 9:01

Nimic nu se va schimba! Sclavii creati inca de dinainte de 1989, apoi cei creati dupa 1989 vor vota tot Ciuma (rosie de cele mai multe ori). Vor gandi cu stomacul ca si pana acum. Asemeni cainilor lui Pavlov, vor vota din reflex Ciuma (rosie de cele mai multe ori), pentru aceleasi promisiuni desarte, pentru un kil de faina, un litru de ulei, galeti, pixuri, brichete, 2 mici si un “concert de muzica populara” anemic. In timp ce putini care gandesc sau care – prin minune se trezesc – iau calea strainatatii!
Si multi raman acolo. Iar Ciumele (rosie, portocalie, verde, albastra, roz, indigo…etc) – puisorii neocomunisti – impreuna cu asistatii p.u.t.u.r.o.s.i vor fi ultimii care vor stinge lumina.
Restul e can-can.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...