Rămâi conectat

Ştirea zilei

SONDAJ: Care a fost cel mai reuşit eveniment organizat în Cetatea Alba Carolina în 2014? Primăria Alba Iulia vrea să-ţi ştie părerea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cetatea_alba_carolina.Administraţia locală din Alba Iulia vrea să afle părerea albaiulienilor, dar şi a turiştilor, despre evenimentele pe care le organizează în Cetate, pentru a-şi face o idee despre preferinţe şi tipul de spectacole pe care fiecare ar dori să le vadă în 2015.

În acest scop a lansat un sondaj pe site-ul de socializare Facebook, în care se poate vota care a fost cel mai reuşit eveniment organizat de primărie în 2014.

Locuitorii municipiului Alba Iulia şi turiştii pot alege şi vota unul dintre 13 cele mai importante evenimente organizate anul trecut.  Este vorba despre Alba Iulia City Race, Festivalul Roman Apulum, Alba Fest, Sărbătoarea Muzicii, Feeric Fashion Days, Simfonia Focului, RowMania (concurs de vâslit în canotci), Expoziţia Chinologică Internaţională, Festivalul Dilema Veche, Alba Iulia Music and Film Festival, Sărbătoarea Încoronării de la Alba Iulia , Festival de România (Ziua Naţională a României), Spectacole de weekend (Garda Romană şi Garda Cetăţii). De asemenea, fiecare poate nominaliza alt festival sau spectacol.

Sondajul, pe care îl găsiţi aici,  este valabil până la data de 20 februarie 2015.

Până joi, 12 februarie, în topul evenimentelor preferate de participanţi se afla „Alba Fest” cu un procentaj de14% , urmat de Festivalul Roman Apulum şi spectacolele de week-end cu Garda Romană, fiecare cu procentaje de 11%. De asemenea, în topul preferinţelor, se află şi Sărbătoarea Muzicii  şi Alba Iulia Music and Film Festival, cu 10 procente fiecare.  Feeric Fashion Days şi Festival de România aveau de asemenea câte 7 procente.

Evenimentele au fost votate de peste 1100 de persoane.

ziarulunirea.ro vrea să ştie de asemenea părerea cititorilor despre evenimentele organizate de Primăria Alba Iulia în 2014. Vă invităm să votaţi în sondajul de mai jos, care a fost, după părerea dumneavoastră,  cel mai reuşit eveniment de anul trecut. De asemenea, puteţi lăsa comentarii la articol, în care să menţionaţi alte spectacole şi festivaluri nelistate, sau idei şi sugestii de evenimente.

Sunteți de acord cu TARIFELE pentru parcările publice din Alba Iulia prevăzute în proiectul aflat în consultare publică?

  • Nu sunt de acord să se plătească taxă (62%, 669 Votes)
  • Sunt de acord să se plătească o taxă, dar să fie mai mică (26%, 282 Votes)
  • Sunt de acord cu taxa de parcare aflată în dezbatere (12%, 128 Votes)
  • Nu știu/ Nu mă interesează (0%, 4 Votes)

Total Voters: 1.083

Loading ... Loading ...

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea