Rămâi conectat

Ştirea zilei

Soluție românească la CFR: “Personalul de serviciu din Vințu de Jos să își facă nevoile în linia 1!”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chiar se întâmplă în România! Mai precis la Districtul SCB Vințu de Jos din județul Alba, unde potrivit unei informări publice referitoare la şedinta Comitetului de Securitate şi Sanatate în Muncă susţinută la Sucursala Regionala CF Brașov, problema vidanjarii unei fose nu poate fi rezolvată decât prin organizarea unei licitaţii organizate la nivelul întregii companii naţionale.

Astfel, până la rezolvarea stânjenitoarei situații, cei circa 20 de angajaţi ai companiei care lucrează la Districtul SCB Vințu de Jos sunt nevoiţi “să își facă nevoile în linia 1”. Fosa septică este plină și astfel nu mai poate fi folosită  pentru că nu este racordată la un sistem de canalizare.

Lucrătorii din Districtul SCB Vințu de Jos au fost anunţaţi cu privire la această soluție, sau mai degrabă despre inexistența oricărei soluții adevărate, prin intermediul site-ului oficial al  Sindicatului Centralizări Telecomenzi Feroviare, care reprezintă angajaţi din 9 judeţe.

Problema vidanjării unei fose la Districtul SCB Vințu de Jos: Din păcate nu a fost găsită o soluție de moment, pentru că CNCF CFR SA solicită ca achiziția acestui serviciu să se efectueze prin licitație, pentru întreaga companie. Până atunci, dacă nu se va găsi o soluție, probabil personalul de serviciu va fi nevoit să își facă nevoile în linia 1. Lucrăm și sperăm la găsirea unei soluții rapide și eficiente”, se arată la ultimul punct al comunicatului emise de sindicalişti.

Totuși, pentru că în tot răul este și un bine vă semnalăm crearea unei oportunități de afaceri, dacă aveți vreo firmă care poate să depună o ofertă la licitația aceasta, mai ales dacă va fi pe bune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea