Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Soluție pentru cei ce stau acasă, din partea unei firme de catering din județul Alba. Mâncare tradițională, ambalată la cele mai exigente standarde

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Pentru a ajuta comunitatea în această perioadă lovită puternic de epidemia de COVID-19, o frimă de catering din Aiud a investit toate resursele de care dispunea pentru a asigura cele mai exigente standarde de calitate și siguranță.

Întreaga industrie de HoReCa (hoteluri, restaurante și catering), își vede activitatea puternic încercată, mai ales după decizia de suspendare a servirii în locurile publice. Însă, Georgia Catering, firma că peste zece ani de experiență în industria de catering, fiind singura unitate de acest fel autorizată din județul nostru, este acum un exemplu pentru antreprenorii care resimt efectele economice generate de această epidemie.

Georgia Catering pregătește mâncare tradițională, din produse provenite de la furnizori locali, ambalată în condiții care asigură cele mai exigente standarde de siguranță și de calitate, atât de necesare în această perioadă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Firma de catering pune la dispoziția clienților o gamă de aproximativ 30 de produse. Numărul acestora poate crește, la cererea clienților. Firma este dornică să găsească colaboratori și distribuitori (magazine, lanțuri de magazine) care să pună la dispoziția populației aceste produse  și în alte județe. Pentru Alba Iulia și Aiud există posibilitatea livrării la client.

”Persoanele fizice și juridice care doresc produsele noastre, pot face comenzi și obține informații foarte simplu, apelând numărul de telefon 0745.207724”, a precizat Adiana Duna, managerul Georgia Catering.

Numărul de mai sus este destinat comenzilor din Aiud. Pe raza municipiului Alba Iulia, livrarea este gratuită pentru comenzile care depășesc suma de 50 de lei, putând fi făcute la numărul de telefon 0720.042.004.

De asemenea, managerul companiei pregătește și o acțiune caritabilă pentru persoanele cele mai vulnerabile în timpul epidemiei de coronavirus. Firma intenționează să creeze o platformă online unde să fie anunțate cazurile de persoane care nu-și permit în această perioadă cheltuielile pentru traiul de zi cu zi, oameni aflați în dificultate, oameni izolați, pentru a le putea distribui acestor persoane produse gratuit. Vom prezenta pe larg acestă inițiativă imediat ce va fi pusă în practică.

Conceptul „Bunătăți de la “Georgia”, ambalare sigură”, este gândit să aducă mâncare gustoasă și ușor de servit, în condiții de maximă siguranță pentru oamenii care respectă ecomandările autorităților de a sta mai mult acasă, precum și pentru firmele care pot să-și desfășoare activitatea și să aibă în continuare angajați.

Produsele sunt ambalate în folii care rezistă la temperatură, respectând normele sanitare și de siguranța alimentelor. Toate produsele sunt ambalate în siguranță, Sous-Vide, și sunt distribuite cu mașini frigorifice.

Odată livrată la client, acesta poate să spele punga cu mâncare sub un jet de apă fierbinte. De asemenea, punga cu mâncare poate fi ținută în frigider și încălzită apoi direct în apă fierbinte și, astfel, sterilizată încă o dată. Se pune un vas cu apă pe foc, se pune punga cu mâncare în apă clocotită timp de 2 – 3 minute și conținutul se încălzește. Punga este absolut sterilizată, iar mâncarea poate fi servită pe farfurie. Simplu, gustos și sigur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea