Ziarul Unirea

SOLUŢIA USL pentru zona Cugir-Zlatna: Teodor ATANASIU şi Dan-Coriolan SIMEDRU

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

 SOLUŢIA USL pentru zona Cugir-Zlatna: Teodor ATANASIU şi Dan-Coriolan SIMEDRU

Oamenii din localităţile din zona Cugir – Zlatna au nevoie de locuri de muncă stabile şi bine plătite, au dreptul la un trai decent şi la un viitor pentru copiii lor. Senatorul şi deputatul care îi vor reprezenta în viitorul Legislativ au obligaţia de a se implica activ în relansarea economică a acestei zone, în atragere de investitori şi în creşterea nivelului de trai. Teodor ATANASIU şi Dan-Coriolan Simedru au forţa, experienţă şi capacitatea de a schimba în bine zona Cugir – Zlatna!

ELIT

Locuri de muncă pentru oamenii din zona Cugir – Zlatna: extindem Parcul Industrial Cugir şi relansăm mineritul din Apuseni!

Teodor ATANASIU este preşedintele AVAS care a negociat cu succes privatizarea Automobile Craiova şi venirea FORD în România. Au fost astfel create peste 15.000 de locuri de muncă.
Teodor Atanasiu a rămas devotat oamenilor din Alba şi îşi pune experienţa în slujba acestora pentru extinderea Parcului Industrial Cugir şi crearea unui pol de dezvoltare economică în zona oraşului Zlatna. Priorităţile lui Teodor Atanasiu: atragerea de investitori şi locurile de muncă ale oamenilor din Alba.

Dan-Coriolan SIMEDRU este vicepreşedintele Consiliului Judeţean care s-a implicat în dezvoltarea şi modernizarea Parcului Industrial de la Cugir. Ca prefect, a susţinut crearea relaţiilor economice, în domeniul exploatării cuprului, cu investitori externi şi a capacitat în acest sens interesul ambasadorului Coreei de Sud. Acum îşi pune experienţa în slujba oamenilor din zona Cugir – Zlatna pentru atragerea de investitori şi înfiinţarea de locuri de muncă.

lPunem Cugirul pe harta Autostrăzii Sibiu – Orăştie – oraşul va avea un nod rutier de intrare!

O prioritate pentru Teodor Atanasiu şi Dan-Coriolan Simedru o reprezintă includerea Cugirului pe harta Autostrăzii Orăştie – Sibiu, prin crearea unui nod de intrare şi ieşire în tronsonul de autostradă. În acest sens, cei doi liberali au făcut deja demersurile necesare la Ministerul Transporturilor, iar lucrările de proiectare şi execuţie a nodului de legătură a oraşului Cugir la autostradă vor fi făcute fără costuri pentru administraţia locală din Cugir şi pentru judeţul Alba.

lMuncitorii din zona Cugir – Zlatna au dreptul la grupa specială de muncă – reparăm această nedreptate!

Un punct important pe agenda comună a viitorului senator Teodor Atanasiu şi a viitorului deputat Dan-Coriolan Simedru este să îndrepte nedreptatea făcută de stat muncitorilor de la UM Cugir care nu au fost încadraţi în grupa specială de muncă. Deşi unitatea de producţie din Cugir desfăşoară o activitate de fabricare a muniţiei şi armamentului greu de infanterie, care se regăseşte pe lista locurilor de muncă încadrate în condiţii speciale din Anexa numărul 2 a Proiectului Legii privind sistemul unitar de pensii, salariaţii cugireni nu beneficiază de grupa specială de muncă. În aceeaşi situaţie se află şi muncitorii din zona Zlatna, ale căror drepturi la grupa specială de muncă au fost ignorate.
lRelansăm industria de apărare şi creăm sute de noi locuri de muncă la Cugir!
Teodor Atanasiu este ministrul Apărării Naţionale care a avut curajul să desfiinţeze stagiul militar obligatoriu şi să transforme Armata României în „armată de profesionişti”. Ca senator, va milita pentru intrarea României în proiectele Agenţiei Europene de Apărare, ţara noastră fiind singurul stat european care nu are un acord în acest sens. Pentru oamenii din zona Cugir va însemna sute de locuri de muncă.
Dan-Coriolan Simedru este deputatul care a iniţiat pentru prima dată legea industriei de apărare. A contribuit decisiv la aducerea Star Transmission la Cugir şi la obţinerea celor 24 milioane de euro, necesari pentru achiziţionarea de noi utilaje pentru linia de fabricat muniţie de tip NATO. A stat o zi întreagă pe holurile guvernului, pentru a se asigura că în ultima şedinţă a Guvernului Isărescu, oraşul Cugir va fi declarat zonă defavorizată.

lSprijinim agricultorii – prima întabulare a terenurilor va fi gratuită, subvenţiile pentru terenuri şi animale vor fi corecte şi acordate la timp, iar sistemul de irigaţii va fi unul de nivel european!

Dezvoltarea agriculturii şi susţinerea fermierilor este o prioritate pentru Guvernul USL. Teodor Atanasiu şi Dan-Coriolan Simedru vor susţine în Parlament o lege prin care prima întabulare a terenurilor să fie gratuită şi alte măsuri legislative pentru sprijinirea agriculturii, dar şi pentru acordarea subvenţiilor pentru terenuri şi animale, corect şi la timp.

lMedicină de calitate pentru oamenii din colegiul nostru! Cugirul va avea un spital renovat şi modern, iar spitalul din Zlatna se va redeschide!

Oamenii din zona Cugir – Zlatna au dreptul la servicii de sănătate de calitate, au dreptul să fie trataţi în spitale dotate şi modernizate. Sănătatea oamenilor nu poate fi inclusă în balanţa rentabilităţii, iar măsura închiderii unul spital, cum a fost cel din Zlatna, este inumană. Teodor Atanasiu şi Dan-Coriolan Simedru îşi propun să repare greşelile făcute în domeniul sănătăţii de PDL prin promovarea unor măsuri legislative menite să reformeze sistemul de sănătate. Au obţinut promisiunea includerii în bugetul pe anul 2013 a sumelor necesare modernizării Spitalului din Cugir şi a redeschiderii Spitalului din Zlatna.

lReînfiinţăm la Cugir o Secţie a Universităţii Tehnice din Cluj! Tinerii au dreptul să se formeze, să lucreze şi să rămână acasă!

Dezvoltarea învăţământului profesional şi tehnic este un obiectiv permanent, după părerea reprezentanţilor USL în competiţia pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Teodor Atanasiu şi Dan-Coriolan Simedru sunt convinşi că, la Cugir, trebuie reînfiinţată o secţie tehnică a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Astfel, generaţiile tinere vor avea posibilitatea să se formeze, să lucreze şi să rămână acasă.

lAducem bani în comunităţile din Alba indiferent de culoarea politică a primarilor!

Teodor Atanasiu este preşedintele Consiliului Judeţean Alba care, în perioada iunie-decembrie 2004, a dat o viziune pe termen lung judeţului şi a început proiecte importante de alimentare cu apă, canalizare şi drumuri. Ulterior în perioada cât a făcut parte din Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Atanasiu a adus zeci de milioane de euro pentru comunităţile din Alba. La rândul său, Dan-Coriolan Simedru are o bogată experienţă în administraţie, ocupând funcţii precum vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba şi prefect al judeţului, timp în care s-a dedicat rezolvării problemelor comunităţilor locale, fără să ţină cont de apartenenţa politică a primarilor.
Priorităţile senatorului Teodor Atanasiu şi ale deputatului Dan-Coriolan Simedru: să aducă din nou bani pentru drumuri, canalizare şi apă în judeţ.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

OFICIAL: Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile: Măsurile și restricțiile care vor trebui respectate

Prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri, 13 ianuarie a fost aprobată de către Guvernul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Comuna Stremț în scenariul ROȘU, Ocna Mureș, Cetatea de Baltă și Sântimbru în scenariul GALBEN. Măsuri pentru următoarele 14 zile stabilite de CJSU Alba

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a dispus menținerea în scenariul roșu a localității Stremț și în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL| 3.697 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanțul total ajunge la 676.968 de îmbolnăviri

Marți, 12 ianuarie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România. Până… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Alba Iulia REVINE la SCENARIUL ROȘU. Incidența de infectare a ajuns la 3 cazuri/1000 de locuitori

Deși carantinarea Municipiului Alba Iulia a „dat roade” în ceea ce privește scăderea numărului de persoane infectate, orașul nostru a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Stimulent de risc de 2.500 de lei, pentru angajații din cadrul centrelor sociale. Legea, promulgată de Klaus Iohannis

Marți, Klaus Iohannis a promulgat legea prin care angajații din cadrul centrelor rezidențiale de îngrijire și asistență a persoanelor vârstnice… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară într-un dosar cu acuzaţii de fals de monedă: Cum opera gruparea infracţională

Ofițerii BCCO Piteşti au efectuat marţi, 12 ianuarie, mai multe percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Sibiu, Arad şi Bacău, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Orașul Abrud SCAPĂ de restricții. Incidența de infectare a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori

Datorită scăderii incidenței cazurilor de coronavirus sub 1.5 la mie, orașul Abrud scapă de restricțiile impuse prevenirii răspândirii noului coronavirus,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

31 Comentarii

Sele 6 decembrie 2012 at 12:57

Sunt de acord, mai putin cu ideea sectiei Univ Tehnice din Cluj.
Lasati ca de cei din Cluj se ocupa Boc si ai lui.
Avem universitate la Alba Iulia si sunteti datori s-o sprijiniti cu toate fortele si mijloacele.

* 6 decembrie 2012 at 14:35

USL in sine nu poate fi o solutie. Eventual e ”verde de Paris”.

albu 6 decembrie 2012 at 20:00

otarava curata, astia distrug tot ce ating SI VOR FI MULTUMITI CAND VOM AJUNGE CA MOLDOVENII SI OLTENII SARACI BETIVANI SI DATORI VANDUTI

Aurelian 6 decembrie 2012 at 13:04

Cea mai buna solutie pentru zona Cugir, Zlatna, ar fii sa obligam justitia sa „priponeasca”, pe acesti 2 derbedei(de fapt cam pe toti din STAFF-ul PeNaL), ca au creiat numai probleme, au furat ca in codru, si mint cu nerusinare. Cine crede ca Sañedru, va avea vreo activitate, in afara „Clubului de Hora Calugareasca”, iar Eutanasiu va face ceva constructiv, in afara de a baga bete in roate opozantilor, se inseala amarnic!” Ca sa-l parafrazez pe Eminescu, care a catalogat liberalul acum 150 de ani:
„Toti pe buze au virtute,
Iar in ei, moneda calpa!”

cititor 6 decembrie 2012 at 15:44

Ba prietene, tu chiar esti prost, pe cuvantul meu. Mai citesc si eu articolele pe aici pe site si ma mai uit si la commenturi. Vad ca pe toata lumea ai luat la baston. Pe PPDD ii injuri, pe astia de la usl ii vorbesti de rau. Sa mori tu, da in afar de a scrie de rau despre toata lumea si de a-i pupa in dos pe pedistii tu altceva nu prea esti in stare sa faci? sau esti platit sa faci asta, ca altfel nu se explica comportamentul tau … -te draq de prost! daca esti asa de bun si le sti pe toate du-te tata si candideaza tu si pune-i cu botu pe labe pe toti. Dar tu esti ca prostu ala care sta pe margine si injura guvernul care nu vine sa-i puna o umbrela in mana intr-o zi ploioasa si-i si critica [pe cei care si-au cumparat singuri umbrele. Hai sa fi sanatoas, pupincuristue!

Status Quo 6 decembrie 2012 at 17:57

Rade ciob de oala sparta!
Iar ai aparut mai cameleonule? Sau esti cumva o tu? Ia zi! O secunda de sinceritate sa stiu si eu daca-mi pun manusi sau merge si fara.

Bai baietas/fetita daca-ti schimbi pseudonimul (sa pari altcineva) apai scrie si diferit. Greu, nu-i asa?

Aurelian 6 decembrie 2012 at 22:05

@Cititorule, injur impostorii, ca nu imi plac!

Besnik 6 decembrie 2012 at 20:15

Iata cateva tinte ale USL:
-Acces pe drumuri modernizate si reabilitate pentru fiecare localitate in raza a maxim 50 de km pentru orice localitate din judet catre: o zonă de dezvoltare economică si un centru de santatate modernizat sau spital modern.
– Retea de drumuri modernizata in raport cu functionalitatea si utilitatea polilor de dezvoltare pentru a egaliza sansele oamenilor si accesul la reurse pe fiecare zona.
– Sprijin pentru reabilitarea drumurilor secundare (comunale și forestiere).

Dana Groza 6 decembrie 2012 at 13:15

Se pare ca acest Aurelian este omul de serviciu al PDL pe aceste bloguri, negru mereu in cerul gurii. Gata cu Basescu si sustinatorii care au jefuit tara.

Aurelian 6 decembrie 2012 at 13:28

Nu contest ca multi din PDL, au jefuit tara, dar niciunul na a ajuns „nici la calcaiul lui Eutanasiu”, care a facut din „Jaful tarii”, o „arta”!

Aurelian 6 decembrie 2012 at 13:45

Sañedru poate sta de acum incolo, tot cu mana intinsa(la colt de strada, ca sa-si castige existenta), ca oricum, nici o persoana serioasa, „nu da mana cu el”!

* 6 decembrie 2012 at 14:39

Oameni marunti. Nu Basescu e problema ci masa de minti spalate + masa manipulabila cu nimicuri + nostalgicii ”epocii de aur”.

Acesti doi pacalici au avut 7 luni la dispozitie 6 decembrie 2012 at 13:58

de cand guvernul grajadanilor usl a lui Copy-ponta sunt la putere, sa puna in practica promisiunile care acum le putem numi simple gogosi electorale. Mincinosilor, la munca nu la intins mana!

???? 6 decembrie 2012 at 14:04

AURELIENE,baiatule,dute cu PDL-ul tau cu tot,nu iti este rusine sa scri ce scri?nu v-ati batut joc destul de oamenii din CUGIR si mai ales din ZLATNA!!!ii puneti pe cei care au lucrat la fostul AMPELLUM ZLATNA,poate cel mai poluat oras din EUROPA,cu cei de la fabrica de biscuiti si ciocolata,sa iasa la pensie,iar la casa de pensii ati facut jaf armat,sa va fie rusine cu tot pdl-stii vostri,VOTATI SCHIMBAREA,VOTATI USL!

albu 6 decembrie 2012 at 20:02

bai boule, ce schimbare in mai rau? ce facem dam frigul pe inghet? dupa tine da ca ori esti un retard ori esti un vandut

ulise 6 decembrie 2012 at 14:47

@ Dana Groza; tu fato, inca nu stii ca Basescu nu candideaza? te duci la vot si nici nu stii cine candideaza? Nu suntem la referendum! Poti sa votezi pe cine vrei ca de Basescu nu scapi pana in 2014 cand i se termina mandatul. Usl-ul sa format ca sa scape de Basescu cu orice sacrificii ale poporului. Se pare ca nu ati reusit. Mai trage o data!!!

Costel* 6 decembrie 2012 at 15:28

@ ulise, noi ne luptam cu Basescu dumnealui a distrus Romania, nu vezi ca ARD-eii care candideaza tac malc. Mai zbiara guvernatorul „LINGE BAROS” si o ceata de latrai pupinc(#)uristi si cam atat. De Pasti Basescu va fi o pagina neagra in groapa de gunoi a istoriei contemporanee iar acei ARD-ei care s-au ingrast din taierile banilor nostri vor da cu subsemnatul. Sigur si pupinc(#)uristii vor dispare daca nu cumva vor fi material de completare la ARD-eii de baza.

@costel* 6 decembrie 2012 at 19:00

Multa mumu jeg comunist,tie si la toti cacaraii din stana uslinoasa!

Costel* 7 decembrie 2012 at 15:51

Nu poti cere mai mult @ ulise, de la un pupincurist basist. Pupincuristii basisti au educatia si cultura specifica stapanului. Jeg si atat. Cine se aeamana se aduna.

YY 6 decembrie 2012 at 15:52

O data la 4 ani romanul demonstreaza europei cat e de p rost . Este si normal sa merite salariul de 300 E . Este si normal ca austriacul / germanul / spaniolul sa faca bani dupa urma lui … pentru ca e p rost! O data la 4 ani se bucura ca scapa de cei vechi pentru a face loc celor noi … noii mantuitori care vin si ne scapa de maleficii actuali… o natie visatoare de p rosti … partea pozitiva in tot jocul asta este ca mai exista si oameni inteligenti in tara asta ,care vor castiga foarte bine indiferent de guvern ,si vor privi la i mbecilii care viseza cum laptele si mierea va curge pe strazi …. Dedicatie speciala pentru toti prostii din Romania : daca nu ati fi voi ,noi nu am mai avea pe cine sa conducem . Va multumim din suflet!

Costel* 6 decembrie 2012 at 16:05

@ YY, votati fratilor ARD-eii si Basescu va fi fericit. Asta se doreste de fapt. Eu votez ca Base sa plece, unde nu stiu si nici nu ma intereseaza poate la … dar pentru mine ajunge.

Sele 6 decembrie 2012 at 17:22

De unde pana unde esti mta asa elitist?
Ai fi vreun grof de Balgrad si te imbraci ca portarii din Cetate,cu peruca si palarie de motan incaltat si faci pe aristocratul?
Dar stim jocul tau si de altfel placa de la locale: n-avem cu cine vota= toti sunt la fel=>hai sa-i pastram pe cei vechi/conducatorii ca tine, nu-i asa?

M.C. 6 decembrie 2012 at 20:23

Da-mi voie,sa te felicit sincer din inima,ptr comentariu.FOARTE OBIECTIV!Si completez.Atunci,fiind toate expuse cum ai zis,nu-si merita soarta? DA MARE,DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE !!!!!La asa popor,asa conducator(i).Fiecare are in viata,ceea ce merita si ce-si face omul cu mina lui-se numeste lucru manual,asta se intimpla in ROMANIA DIN 1989 INCOACE !Las ca,poate disparem dracu ca natie,la cit sintem de redusi.

NIK 6 decembrie 2012 at 16:32

Ce solutie ie Atanasiul de 8 ani de cind ie in parlament ,ce a facut pentru Cugir ,,nimic ,, ie EUTANASIUL judetullui Alba ,,de Simedru ce sa zic a mai avut si iel o legislatura de parlamentar si acum ie dor de cistigurile fabuloase ale ,,GUNOAIELOR ,,din parlament ….decit astia mai bine MAREA ADUNARE NATIONALA a lui Ceausiu ..asta i chema 1sau 2 luni la Buc.pe astia trabuie sai tinem 4 ani acolo zi de zi cu niste cheltuieli imensa ..RUSINE ATANASIU SI SIMEDRU

NIK 6 decembrie 2012 at 16:45

GUNOAIE ,GUNOAIE AMINDOI CE AU FACUT ASTIA DOI CACI AU MAI FOST IN PARLAMENT??????????????????

Sophie 6 decembrie 2012 at 18:29

Asa cum stai tu la usa PD-L-ului ? pardon,ARD-ului….

Sophie 6 decembrie 2012 at 18:29

@Aurelian

Floricica 6 decembrie 2012 at 19:43

BA da urat e ala din stanga!

dan 6 decembrie 2012 at 20:05

piticu atomic si cu fulga votatii fratilor ca inca nu stiti cum e raul, peste un an 2 veti avea impresia ca acum curgea lapte si miere dar veti fi atat de infometati si spalati la creier ca nu va mai conta

coco 6 decembrie 2012 at 23:11

Dane te cunosc de cand lucrai la CJ, ai invatat dupa ce ai iesit deputat sa nu mai saluti, asta pe langa faptul ca nu ai facut pentru judet mare lucru, poti demonstra asta prin argumente, ca sa nu mai spun de faptul ca ai fost si prefect.

viorela 7 decembrie 2012 at 7:24

Il cunosc pe Dan Simedru din tinerete. Este un om serios si bun. Cred ca nu poti fi un om politic bun daca nu esti un om bun. El este!

Comentariile sunt oprite