„Solidaritate pentru Viață”: Cadre medicale din Aiud cazate la Mănăstirea Dumbrava

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În contextul pandemiei actuale, Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” de la Dumbrava (județul Alba) s-a alăturat celorlalte așezăminte monahale din Patriarhia Română care au venit în sprijinul personalului medical aflat în linia întâi de luptă împotriva răspândirii noului coronavirus.

Astfel, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, prin osteneala părintelui arhimandrit Vasile Crișan, duhovnicul obștii monahale, au fost puse la dispoziția medicilor de la Sanatoriul din Aiud spațiile de cazare ale complexului mănăstirii.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Cadrele medicale cazate în arhondaricul mare al mănăstirii beneficiază gratuit de masă caldă zilnic și au prilejul de a se recrea fizic și spiritual pentru a-și putea desfășura în continuare activitatea de tratare și îngrijire a persoanelor infectate cu virusul COVID-19.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Prin programul „Solidaritate pentru Viață”, Arhiepiscopia Alba Iuliei, unitățile de cult din teritoriu, vine în sprijinul spitalelor din județele Alba și Mureș și susține personalul medical care îi tratează și îi îngrijește pe cei contaminați cu noul coronavirus sau pe cei suspectați de acest lucru.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei