Solidaritate CiuGOODeană: Grup de tineri voluntari vor distribui GRATUIT, vârstnicilor cu pensii mici, pâine și alimente de bază

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
Solidaritate CiuGOODeană: Grup de tineri voluntari vor distribui GRATUIT, vârstnicilor cu pensii mici, pâine și alimente de bază

Un grup de tineri voluntari din satul Hăpria, comuna Ciugud, cu sprijinul magazinului sătesc din localitate, vor distribui GRATUIT, vârstnicilor cu pensii sub 1200 de lei, pâine și alimente de bază și pe baza unei comenzi telefonice vor livra cumpărăturile la domiciliul vârstnicilor.

„Primăria Ciugud a primit, astăzi, propunerea unui grup de tineri voluntari din satul Hăpria, care sprijiniți de magazinul sătesc din localitate, vor distribui GRATUIT în această perioadă vârstnicilor cu pensii mici (sub 1200 de lei/ lună) pâine și alimente de bază. De asemenea pentru restul persoanelor vârstnice voluntarii vor livra acasă cumpărăturile pe baza unei comenzi la telefon 0764/ 635450.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Este un gest de suflet pe care îl lăudăm și îl apreciem. Cu toții trebuie să ne mobilizăm în aceste zile pentru a-i ajuta pe semenii noștri și pentru a avea grijă de persoanele vârstnice și în nevoie. Felicitări Romcea Ioan pentru susținerea acestei inițiative!

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dacă cunoașteți persoane vârstnice, care au nevoie de ajutor în această perioadă, vă rugăm ne anunțați sunând la 0258 841 205 (8:00 – 16:00) sau pentru urgențe la numărul de telefon mobil: 0786/ 571 042 – Sorin Poparadu”, a scris primarul comunui Ciugud, Gheorghe Damian pe pagina sa de facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419